Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tomi! Sajnos eddig tartott az újévi fogadalmam. Rohadt pszichológia. Visszavettem a short pozikat, mert túl magasan voltak. És nem is zártam őket. Majd látjuk holnap mi lesz.
Akkor az szép trade volt, gratulálok! Igen, elméletileg felfele néz ki de ma ez a napon belüli esés kicsit furcsa, bár örülök neki! 🙂 Délután a bankok vaskos pluszban csak a CBK esett. Érdekes! Egyébként én meg inkább shortos vagyok. 🫤
kinek mi a játszós, én 10k-t vettem, zárásban dobtam is. (ts22) sajnos novemberben long KO-m is volt cbk-val, szoval most ez amolyan bosszu short volt. lógnak még némi elégtétellel :) jöjjön ki neked is a lépés, viszont alapvetoen felnek varom en is. sajnos LH-mat is kiutotték de még nincs hir uj longrol.. shortolni meg nem szeretek :)
EUR USD. https://www.investing.com/currencies/eur-usd-chart Ami furcsa, hogy az EUR USD nem ezt mutatja, hogy örömködés van. 0,1%-al csökkent a maginfláció. Elegendő egy rakétához? Nasdaq érdekes V-ben fordul.
Ránézésre a kitörést teszteli vissza. Én az OTP-t is rajzolgatom, az bődületes rakétát csinál. A csökkenő kamatkörnyezet profitbánya egy banknak. Commerzbank 1 piros, 3 zöld. simán kilőhet, bepótolva. De lehet igazatok lesz és fals örömködés megy (én amúgy erre IS számítok) Nasdaqnál kivárás van, a nagyok longba szeretnének állni, csak gondolom shortoltak is. Idő, mire átforgatják a marhaságukat...
Bank. OTP meg rakéta... Funda, főleg, gondolom. USA Core CPI = maginfláció csökkent, bár csak 0,1%-al. Így vagy úgy, de longra állt, kiörömködik magukat, dax +1,8% " a semmire". m1 20440> 20572, ennek eléggé nap közben GAP szaga van ,amit majd vissza kell tölteni, legalább 20470-ig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?