Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Amúgy milyen szar, odáig jutottam, hogy 30-40 pontos mozgásnak már örülök :) Emlékszel, Jhony? Régen 50 pont alatt leszartunk mindent, max csak poénból nyitottunk rá... Faszom, változnak az idők.
Ja, veszik a DAX-ot megint. Nem jött be a short egyelőre. Jó hírre húzzák fel, a rossz hírekre meg oldalazás. Ha Németország csődöt jelentene arra is vennék :-)
Jó hát érhető, persze.
Hallod, rám esett egy csaj, annyira be volt állva. De telibe. Mondom veled mi van kisszivem, aztán majdnem lehányt :) Utána kint fagyoskodott, de vigyáztak rá.
Mondtam, hogy sokan kinn vannak...Közel van a BMW hez és sokan ott is dolgoznak, de amúgy is rengeteg autó van szóval okkal pipák.. :)
Hát igen, ennyit a nagy beharangozásról.. :) Én itt csak szórakozó helyen bepiált csajokat láttam, volt egy aki konkrétan ájulásig itta magát, jöttek is mentők érte...
Hmm, mondjuk ez nem rossz megoldás. Na mindegy, szóval lakcímem lehet ott 1 éven túl, csak ne legyen tartózkodási és munkahely. Ez nem probléma :)
12 magyar autó kibaszott sok egy lakótelepen, mi a fasz van ott? Képzeld, fejlődök, már kizárólag kihangosítóról beszélek, kivéve, amikor valami kíváncsi paraszt ül mellettem, juteszembe bírságról. Itthon még mindig csak a trafipax a menő, minden más le van szarva. Szilveszterre mondták, kibaszott sok rendőr autó lesz, és meg lesznek baszva a piások. Hát figyelj, konkrétan 1 db nyomorult csíkos autót nem láttam az éjszaka folyamán, ellenben piás vezetőt elég sokat. Na szerinted? :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?