Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
"Bennem ez a kijelentés nem keltett félelmet" De rajtad kívül van még úgy 9-10 millió ember. :) Elég, ha egyben félelmet kelt vagy keltett. Szerintem. És én találkoztam emberrel, aki úgy beszélt, mit aki totál tart még az utcán is attól, hogy itt a "világvége" és védekezzünk ezerrel...
Igen , de nem ezt mondta ... És pont ez a lényege a btk -nak sztem ..Ez lenne legalábbis a lényege . Amiket kukker beidézett.. OV nem azt mondta , hogy : hölgyeim és uraim ... egyszer mindenki meg fog halni .. Oltott is oltatlan is .. Ő ezt mondta : aki nem oltatja be magát az meghal ..
Hát ezt nem tudom ..ahogy más is írta , elég bizonytalan cucc.. Mindj linkelem higy én mit rendeltem ..Innen szedtem a fórumról az ötletet .. Talán Algore mondta először , aztán többen is megerősítették hogy jó cucc ..
Sztem teljes mértékben kimeríti a sok rettegtető szakértőknek titulált propagandisták szövegei .. De vegyük a legklasszikussabat : OV : aki nem oltat az meghal 🤔🤔🤔🤔 ez kb az összes pontot kimeríti ..
Két oltást kaptam, lassan véget ér a koronavírus szezonja ugyanúgy, ahogy az influenzaszezon is véget ér és sokkal fenyegetőbbnek érzem a szomszédban zajló orosz-ukrán háborút. Nem az a legnagyobb veszély, hogy koronavírusos menekültek is átjönnek a határon.
A rekeszizmaid a köhögéstől fájnak. Egyszerűen izomlázad van. Ha javasolhatom ne dőlj be mindenféle baromságnak, csodaszernek. Csak magadat károsítod tovább. A köhögés poszt-covid tünet. Sokáig tart amíg elmúlik. De a szervezeted majd megoldja.
2 Pfizer oltasom van. Hetek ota kohogok (szarazan) es fajnak a rekeszizmaim.Eu. oltasellenes csoportbol hallottam a kovetkezo modszert: "Klordioxidos vizet inni, mely állítólag enyhíti a tüneteket es a fertőzéstAmazonon kaphato (de biztosan itthon is): "Dioxlife, solution de dioxyde de chlore 0,3 % 200 ml es csomagolasban" Van valakinek errol ismerete? Koszonom a segitseget!
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy
egészségét sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be,
vétség: 2 év.
Ha nem oltunk, tutira ez meg az lesz. Valami rossz lesz. Negatív dolog lesz.
Negatív és veszélyeztető az életemre - azt a látszatot kelti, hogy
esemény következik be (ez tuti lesz, ez fog történni, ezt jelenti ki) Ez egy állítás a jövőre vonatkozóan. Valaki ezt teszi. Ezt állítja. De ez nem igazolható és nem bizonyítható. Mégis ezt teszi. A definíció szerint ez pedig nem más, mint félelmet kelt bennem. Aki így cselekszik tehát: ezt teszi, ezt követi el.
Szerintem.
És a szavak szerint, amit jelentenek.
Btk. 222. § Zaklatás
(2) Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy elleni erőszakos
vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget,
vagy
b) azt a látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét
sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség: 2
év.
Kérdés:
Ha valamiről úgy beszélnek, hogy nem bizonyítható semmilyen módon sem a
jövőbeni bekövetkezése, mert soha nem volt vele tapasztalat konkrétan
arról a dologról, az vajon nem-e követi/követte el ez a cselekedet,
vagyis, hogy félelmet keltett és mondjuk a "b" pontot megtette?
Törölt felhasználó2022. 03. 03. 15:21
Btk. 222. § Zaklatás Zaklatás 222. § (1)Aki abból a célból, hogy
mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe
önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb
bcs. nem valósul meg,vétség:1 év
Ez most nem következett be végül is bizonyíthatóan egyes személyek esetében?
Ez, a b pont (2)Aki félelemkeltés céljából
a) mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját személy
elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény
elkövetésével megfenyeget, vagy b) azt a
látszatot kelti, hogy más életét, testi épségét vagy egészségét sértő
vagy közvetlenül veszélyeztető esemény következik be, vétség: 2 év.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live