Kétségtelen, de ez annyira triviális kijelentés volt, hogy kár is volt megemlíteni :-) Önmagában az nem is lenne még katasztrófa, hogy a spekákat nem érdekli a papír...itt az a baj, hogy másokat sem :-) és erről nem a spekák és a mások tehetnek.... itt portfólió tisztítás van kérem! már elég régen... Számos egyéb cégnél is próbálták már ezzel magyarázni, hogy fogalmuk sincs róla mit is kellene csinálni. Ideig-óráig ez el is megy ...
Ezt ugysem a kivulallok mozgatjak ok majd akkor szallnak be,ha inditjak a bulit.Moricz vasarlasai is 410 ft felett tortentek nagyreszben.Szoval itt ki kell varnunk egy nagyobb volumenu bejelentest. A kerdes ez mikor kovetkezik be.
lehet. Kis bizakodásra adhat okot, hogy most az opus nem gyengélkedik, mint az előző jelentéskor és tegnap rengeteg papírt megvettek 410-en. Nem biztató viszont, hogy zárásra tegnap lefelé koordinálták.Ráadásul kívülálló szemével vsz nem túl tetszetős a jelentés. Aki nem követi a papírt, az mit lát belőle?
Nem varok nagy elmozdulast a mai napra.Az viszont megfigyelheto,hogy szedik ossze a papirokat.Valami keszul a hatterben de nem tudunk semmit.Hirek nem jonnek olyan idaig ez az ev mint amikor hirzarlat van valmiert.Nem nyilatkoznak pl a Konzummal valo jovobeni celjaikrol stb....
Bizonyos tekintetben jó a jelentés, azonban egyes pontjaiban piros napot várok. Persze összességében ki vagyok én, hogy egy sok év után nyereségessé váló, éves szinten 2 MrdHUF nyereséget termelő céget ekézzek...? Szerintem örüljünk, működik a cég, és már 16 MrdHUF saját tőkéből kell venni valamit!
CIGPANNONIA kitartók