Itt a lenyeg a kozgyules ezt a hatarozatot meg 2017 elejen fogadta el.Akkor meg az arfolyam joval alacsonyabb volt. A részvényjuttatás hosszú távú vezetői érdekeltségének feltétele a részvényárfolyamnak a juttatást megelőző negyedéves súlyozott átlagának 210 Ft-ot történő elérése legyen. Szoval ezt nem most talaltak ki mivel akkor a sulyozott atlagar meg 210ft alatt is lehetett. Ami viszont erdekes,hogy miert pont most hivtak le.
Egy kis info 2017. 16/2017. (IV. 24.) sz. közgyűlési határozat A Közgyűlés elfogadja a javadalmazási irányelv azon módosítását, hogy az Igazgatóság a vezetői érdekeltségi rendszerben a részvényopciós programot három évvel hosszabbítsa meg a Társaságnak azon vezető munkatársai részére, akik a Társaság eredményes működésére érdemi hatással vannak. A részvényopciós programban résztvevők körét a Társaság Igazgatósága határozza meg. A részvényopciós program fedezetét a társaság saját részvényei képezzék. A részvényjuttatás hosszú távú vezetői érdekeltségének feltétele a részvényárfolyamnak a juttatást megelőző negyedéves súlyozott átlagának 210 Ft-ot történő elérése legyen.
ne is menj el mellette....a 2017..-es évhez viszonyitva az eredmény javuló tendenciát mutat, a 2017-es év végén meghatározott célkitúzés realizálás rendben van,a konszolidáció megtörtént, igy én is lehivnám a papirjaimat ebben az esetben , hisz jó helyen lenne nálam, pláne ha ki is tudom fizetni, ha tudom,hogy a fundák hozzák majd a magasabb árfolyamot...van még azért vezetői lojalitás és bár személyesen nem ismerem, de szerintem Gabriella ibr ezzel a tulajdosággal :) Egyszóval ez jó nekünk ,jó a cégnek és kemény munkájuk van benne....kitartás mindenkinek, persze lehet itt még más is :) a tulajdonosi struktúra nem lejátszott a jövőre vonatkoztatva :) ha van hiba az irásban, sorry nincs rajtam a szemüvegem :)
Mutatok valamit 4 oras charton itt az utolso trend szakaszrol mertem fel a haromszog legalacsonyabb es legmagasabb pontja kozotti tavolsagot. Celar 606ft https://invst.ly/8vor1
nem tudok elmenni a hetes chart mellett: - sRSI 100(!), soha nem látott meredekség mellett; - MACD alulról keresztezi a tengelyt, amit utoljára 160-as árfolyamnál csinált és ugye tudjuk mi következett kis várakozás után; - zig-zag is lassan velünk van; - ART...
CIGPANNONIA kitartók