r 415. nincsenek nagy mennyiségek eladói oldalon. átéltünk már ilyet márciusban és januárban is, akkor is visszamászott egy idő után, de szerintem most pár nap szívás jön.
reméljük, egyelőre nagyon durva ahogy áll a dolog, 2 hét múlva kiderül. Az a baj a biztosítók meg alkuszok nem szoktak tüntetéseket szervezni, pedig van akinek a megélhetését veszélyezteti :)) Teljesen hülye intézkedés lenne, mert az államnak is érdeke, hogy az embereknek legyenek ilyen biztosításai, mert ha történik velük valami, akkor nem szorulnak majd rá az állami szociális rendszerre, vagy nem lesznek hajléktalanok az utcán... De azért láttunk már ilyet, hogy csak emeltek az adókon...
Jó reggelt! Az árfolyam tegnapi változását elnézve, nem tűnik túlzottan bennfentesnek Bokor úr bevásárlása. Alternatíva: valami nagyon beleszólt a tervekbe délutánra. Romló USA piac? Esetleg egész más? Mit gondoltok?
Sziasztok! Ma terveztem venni, bár nem számítottam erre a negatív nemzetközi hangulatra. Kitörés visszatesztnek viszont pont megfelelne a mai nap. Agyalok, hogy beállok 415 környékére.
Jó reggelt!A szerencse most mellém szegődött: Az egyik számlámon levő minimális mennyiségű Cig rv.-- em let eladták majd a napi maximumon.Ott- abból ma -- CIG- et veszek ismét meglátjuk mi lesz később.Biztonsági öveket bekapcsolni -- lehet hektikusan mozgó árfolyamok jönnek!!!Jó szerencsét szép napot!!!
Meglássuk mi lesz az ez évi adójogszabály-változás eredménye. Azt biztosan kizárom, hogy csak emeljék az adókat anélkül, hogy máshol ne adnának vissza.
CIGPANNONIA kitartók