Most egyeztettem velük és megegyeztünk, hogy kifizetem helyettük, ha nem kerülnek ez miatt felszámolásra. Megnyugodtak és nem jelentenek csődöt. (Legalább is megígérték).
Az árfolyam innét már nem valószínű, hogy nagyon lejjebb megy, mert már így is a földbe van döngölve és normális piaci viszonyok között (ami ma Magyarországon nem létezik) a cég sokkal többet ér! Az viszont egy valós veszély, hogy a politikai akarat megint felülírja a szakmai hozzáértést és ahelyett, hogy növekedési pályára állna a cég, marad a "posvány", a pénzek kilapátolása vagy átcsoportosítása egyéb, a cégnek nem releváns célok elérésére. A CIG-re mindig is, mint osztalékrészvényre tekintettem, most ezt ezt látom veszélyeztetve....ha folyamatosan "megcsapolják" az osztalékot és a növekedési pálya sem irány, akkor marad a posvány. ( Az Opus féle kisgömbőc modell számomra nem tekinthető növekedésnek. A kohézió teljes hiánya, illetve a szakmát felülíró politikai akarat érvényesítése a cég szempontjából katasztrófális hatásokkal jár.)
Arra gondolsz, hogy volt egy túlfűtött piaci várakozás, ami megjelent egy irreálisan magas árfolyam képében, majd a kijózanodást követően folyamatosan esik az árfolyam? Vagy másra gondoltok? (Nem követtem a megnevezett papírokat)
Várható volt,hogy valami hír lesz! Több piaci vétel is volt,több napon keresztűl. Volt,hogy 50 millióert vettek piacin,ami a cignél elég nagy,mert illikvid a papír. Viszont ha a bankholdinghoz hasonlítják,sok jóra nem lehet számítani,lásd takarek... Ne legyen igazam.
:) , nem azert irtam, hogy megkovesd. 300 folott mar mas neven ir, hogy vett. :) En is oktondi vagyok, mert 2017-tol folyamatosan vettem (nagyon nem keveset oisszesen) es meg megvan. :)
Nem könnyű megkövetnem a véleményalkotót,de megteszem.Tudom a 20k nem számottevő,ennyit terveztem,mert ígéretesnek tartom a papírt.Hogy oktondi lennék?Khmm….
CIGPANNONIA kitartók