aki most és ezen a szinten eladja, annak vsz. komolyan át kéne gondolnia a tőzsdei tevékenységét :D Konkrétan semmi ráció nincs benne. Ami van, az az, hogy itt rövidesen (min.) 5-sel kezdődő árfolyammal szemezhetünk ;)
Kíváncsian várom a jövőhetet, persze a mai zárót is :-) Szerintem ez megint csak egy beijesztés már le van játszva hogy mi lesz 11-től (csak egy vélemény)
Az alkusz jelenleg csak strómanon keresztül veheti az ajánlat lejártáig szvsz, ha így van akkor majd egyben átkötik a régóta gyűjtögetett mennyiséget....a vége az hogy nála landol. Szerintem érdemes a business classra jegyet váltani:-))
Vagy az Alkusz gondolkodik így, hogy még az általa vártnál is kevesebb a felajánlott részvény és veszi ezen a szinten amíg lehet. Végül is a végkövetkeztetés ugyan az. Még tíz napig lehet megvenni a repjegyeket. Nekem már régóta megvan. Most azon agyalok, hogy business classra cserélem a turistaosztályt... Remélem próbakör nem lesz...:D
Erről már írogattunk régebben, nem gondolnám, hogy pár száz K-nál többet felajánlanak neki. Én nem vagyok benne biztos, hogy neki gyűjtik, 50-50 hogy előle veszik meg ameddig itt lehet...és majd megkapja az alkusz 400 felett ha kell neki...szerintem kelleni fog!
Ma 325-ön szippantgatják, csodálom az eladókat, de ők tudják... Közben az Opus éledezik, nem elfelejteni, hogy ez pozitív a Cig-re nézve a tulajdonrész miatt! Eddig csak leírások voltak miatta, mert folyamatosan csúszott lefele az árfolyama, reméljük fordul a szélirány ott is!
CIGPANNONIA kitartók