Alex mit néztél honnan long?
Én már 04.20 óta nem csináltam itt semmit nem nagyon vagyok képben!
Most nézegetem!
24250 át kellene vinnie, onnan fel 24400-ig kb! Elsőre ránézésre! :)
nem értem a dax miért nem megy tovább? már csak egy lépés ilyen ütemben a 7500 majd megint a 7600 majd 8000 és utána 10000. :))) ha jól számlok, akkor kb 5 percen belül már ott kellene lenni, ilyen "vásárlói erővel".. :)
Hát figy megelőző adatok alapján ez akkora kamu mint egy ház a munkanélküliségi ráta se viccből emelkedett! De tudjuk usa imád kamuzni akkor mikor éppen omlásra készül a piac! Majd a legközelebbiben a bull tetején elsütik az igazságot azt meg megveszik és kész!
a másik nagy vicc, hogy a dow lószar forgalommal ment fel.. szó szerint lókaki az a gyertya amit csináltak.. mintha viccből kiálltak volna az eladói oldalról..
szinte biztosra vettem h az nem fog tudni csökkenni....a magánszektor viszont egyre több embert foglalkoztat így nőhet a fogyasztás ami nagyon fontos az usákoknak....bár ez éppenséggel a dollár erősödését támogatja rövidtávon.....több hónapos távlatban viszont az euróra tennék...
ezt hívják haláltusának.. tudod amikor már ilyen eszközöket kell bevetni, hogy valami zöld kerüljön a monitorra.. :DD akkor lennének ászok ha nem így, hanem szép komótos emelkedéssel mennének fel, de hát ugye az nem megy.. most feljöttek ellenállásra és ott megy a bambulás mi legyen.. D:DD
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?