Kinti indexeknél az irány adott: Felfelé, korrekciókkal. Sokan minden korrekció kezdetekor az esést látják!
Itthon nincs irány. Ki kell várni, ilyenkor csak pénzt lehet égetni, bárki bármit is mond!
nincs itt realitás, egy irányt erőltetnek ha most ez már a fordulat és nem csak korrekció, akkor csúnya vége lesz megint itt mindennek, jelenthetnek itt bármit a cégek.
..nem csak szeretem a realitásokat...s ami eddig zajlott, az nem azt tükrözte...sem kint, sem itthon...
...minden egy nagy ámítás....eredmény szinten minden szép és jó, közben az ország 80%-a meg egyre szarabbul él....
...nekem szerencsém hogy a maradék 20%-ba tartozhatom....
..egy szép esés kellene...hogy végre alapok is likvidáljanak...otp-t molt-hatit már nyitóban megnyomom...egy 1000 p. esés kinéz a buxinak, főleg a ami záró mutyi miatt...van mit behoznia...
..nem is bánom már...záróban még ráadtam...látszott, hogy erőltetett minden, csak a bux-ot akarták technikailag visszatenni...de legalább holnap szebb lesz az esés...hati 23500-re lenéz betölteni már végre azt a rést...én meg behúzom a szép nyerőt, a több hetes shortépítéseimért....
..rohadt usá-s banda ezt megérdemli...igyen pénz, nyakig adósság....és ők a frenkik...kína majd megadja nekik a végső csapást,ha át áll a dollárelszámolásról...na akkor lesz még itt 900-as s&p is...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?