Maradjunk annyiban,hogy azért nem írsz ide,mert fingod sincs a hatiról.Ezt tegnap sikerült elárulnod magadról.
"Mi az a 1203"
Ráadásul,ha belépnél a rendszeredbe,már,ha van egyáltalán,akkor ott is látod a hatit.
ÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
Bocs hogy beleszólok,de szerintem Jussi válasza nagyon korrekt volt. " Ahogy a beállítást úgy a topikot is elvéthetted" Most ebben magyarázd már el mi volt a tahó?!
Igaz, nem vettem észre az évváltás miatt a hati ugrott - nekem a kedvencekben ez a link van, - de a kérdésem akkor is jogos volt 1212-re utaltam akkor nem pofátlanul kell válaszolni tahó módra hanem: bocsika de ezt tedd be a 1212 topikba mert ez a 1112 topik, évváltás volt.
Azért meg is lehetett volna válaszolni normális hangnemben.
Ezért is írok egy évben 1x ide ebbe a fórumba mert a szinvonal a sok tahó miatt a bányászbéka valaga alatt van.
Kultúrha van nem kultúra.
Egyelőre te vagy a tájékozatlan,mivel te kértél információt.
Viszont úgy nehéz válaszolni,ha a kérdés nem megfelelő.
Látod,az előbb is visszakérdeztem,erre lebunkózol.Ha így közelebb kerülsz a megoldáshoz,ám legyen!
Pápá!
Nem a te asztaodnál vagyok, hogy böfögjek. Miért vagy ilyen tahó? Ha valamit nem tudsz mert tájékozatlan vagy akkor nem ez a mód!
100-ból 100-an megértették volna, magadat égeted.
Aszem nagy ívben elkerüllek, - látom máskor is többször bunkó vagy.
Pá!
Most,hogy végre leírtad mi a gondod,így már érthetőbb.Az,hogy ideböfögöd,hogy nem látod,az kevés,lásd be.
Akkor még egyszer:
ker rendszerben nem látod vagy a portfolio.hu-n.
És ez még mindig a 1112-es topic.))
Te nem fogod fel mit írok? A Portfóliónak van árfolyam táblája benne a 1212-es árfolyam eddig ott volt. Napokba oda tévedtem és látom nincs érték csak a 1203 hatinak van.
Ez sem?
"2010 novemberéhez képest 3,7 százalékkal csökkent az ipari termelés, a kapacitáskihasználtsági mutató pedig az előző havi szinthez képest 0,2 százalékpontot csökkent."
"s közben otp-topikban már a holnapi 3100-s otp záróról álmodoznak...
..sok naív ...akik nem látnak a dolgok mögé"
Nem voltak naivak, bár lehet, hogy ők se látnak a dolgok mögé:)
Berni bácsi ezt szajkózza már 1, másfél éve... egyszer csaj bejön neki... És mindezt azért szajkózza, mert a FED mondhatni bevetett már minden eszközt a válság fékezésére - $ nyomtatás, likviditásfokozás, zéró kamat... mást már nemigen tudnak tenni... régóta a kormányzati lépésekre vár... Attól, hogy Berni bá beszél, még nem fognak munkahelyek teremni, nem fog csökkenni USA adóssága etc...
És ezen kívül vannak az Európai történések, amelyek most kissé háttérbe szorítják USA problémákat...
És akkor Ázsiáról nem is beszéltünk, hogy ott milyen kockázatok rejlenek...
Véleményem szerint igen is vannak komoly kockázatok, amihez nem kell rémhíreket gyártani - azok az egynapos kósza hírek, meg össze-vissza nyilatkozatok amire te gondolhatsz, +portfolió :-)
Berni bácsi annyit mondott tegnap előtt, hogy vannak komoly kockázatok. Egyébként azt is szépen elmondta, hogy jövőre nőni fog az USA GDP, nőni fog a fogyasztás, csökkenni fog a munkanélküliség. Erről beszéltem, hogy pusztán kockázatokra hivatkozva nem lehet összeomlást előidézni a piacokon, ahhoz a kockázati tényezőknek be kell következniük.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?