hát igen. Ez a baj általánosságban itt a kis hazánkban. Inkább örüljünk a más kárának, minthogy azon fáradozzunk, hogy a saját hülyeségeinket orvosoljuk.
na akkor következő feladat, nézd meg a daxot, snpt most épp hol tartanak?! jól látjuk kilőttek az űrbe? 1370 és 7600-t elérték már, vagy netán lefordult minden?
Na pont erről irkáltunk reggel az oti topikban. Egyik nap beszakadnak a következő napon meg itt állnak ugyanakkora pluszban. Kitört éjjel a világbéke,vagy mi a tököm? Érdekes.
..röviden...
...bármi kis negatív hírre beadnak mindent...majd miután elég longstoppot kiütöttek és shortost beültettek...hírre megint vissza felhúznak mindent...így amit kiszedtek a long dobásokból,és a shortosoktól megvettek, azt magasabban visszaszórják...
....
...én is csak röhögök már az egészen...
..de legalább 300 fölött bővítettem...
..ezt a végtelenségig nem lehet csinálni...
....előre megtervezett forgatókönyv szerint szívatnak...de rendesen...
jéézus, de vegyék máááár.. hát nem értem.?!. május van, mindjárt itt a nyár, szinte ingyen vannak a részvények.. 7470.ről májusban a legjobb longbeszálló... vegyenek már könyörgöm.. shark is az szeretné ha kiütné a plafont.. tegyék már őt boldoggá..naaa..
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?