Azért előfordul itt-ott egy-két egészen jó hosszú távú prognózis global makro vagy akár Elliott alapon is. Itt van mindjárt Nadeem Walayat, egész jó írásai vannak féléves-éves prognózisokkal (mondjuk az Elliottosokon időnként joggal elveri a port, de ez semmit sem von le munkássága értékéből).
Egy nem túl régi cikk tőle (linkekkel hivatkozik a korábbi cikkekre): link
A nevére kattintva az összes eddigi publikációja listázva elérhető.
..longolj inkább...
..csak el ne feljsd...ez már nem az emlkedés korrekciója...hanem ma meg volt az esésé...most más idők jönnek...csak az alját nem látni még....de ősszel fordulunk...addig kitartás...én is januártól építettem a shortokat....a longra is idő kell...
ja.. én most fél évre egy 500-560 közötti sávozást jósolnék neki.. ezzel az 659-s toppal is már túlteljesít... ha csak nem jönnek olyan hírek, hogy jövőre tuti nagyobb oszti lesz, mert akkor belevesznek jobban...
..usa ma töri a támaszokat és beindulhat végre a korrekció...ez pedig a bux-on is elhozza short nyitásokat...a szép az lesz, ha long stoppok is aktiválódnak...mert az alapok 5%- után auto likvidálnak...
68-ről in is beladtam...reggel elkaptam a hatit is nyitóban...s már záródott is...de van egy pack, amit csak 23500 körül akarok zárni...szerintem az holnap meg is lesz....telkó remélem záróra bedöl...nem értem ezt a nagy vételi erőt benne...hati shortzárások lennének?
...mert következő osztalékra még korai...
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?