Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hogyne, azért is írtam, h nem feltételeznék olyat, h azért maradt el a tájékoztatás, mert nem esett. Elvégre korábban is kifejtetted már, h te mindig itt vagy, még akkor is, amikor emelkedik, te nem szoktál soha eltűnni. Nem is állt szándékomban beléd állni, mint neked Lujoskába, h éppen hol nyaral, mikor pár napig nem írt. Elvégre te korrektül mindig mindent be szoktál ide írni, nem csak az esést és a negatív dolgokat, nem az a fajta vagy, aki egyoldalúan áll a dolgokhoz és az emberekhez.
Mivel ma feltűnően inaktív egész nap, aki eddig lelkesen minden nap írta, h éppen mekkora mínuszban is van a BUX és mennyivel esik, ezért gondoltam besegítek kicsit beírom én, h éppen mennyivel EMELKEDIK, mert hát nem feltételezném, h azért ne írna, mert nem esik. Tehát, BUX +1,07% +1073 pötty
Ma lefelé szorít, ami kihajtja a longokat, de már nem jó short nyitásra...tegnapról (még maradt 15 k)és még a mi nyitó utáni szakaszból pár konti longom volt , amiktől nagy nehezen ma megszabadultam ...most kivárás...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!