Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szinte csak én adtam...eddig 13 k. eladás,amiből 12-t lezártam ...most kezdem újra adogatni...de már beönteném 101000-ig csak várom hogy Otp-t beadják, vagy a Molt még jobban...
"2.715 forintos célár mellett Csökkentésre ajánlja az Erste a MOL-t Az Erste szektorelemzője a korábbi 3.360 forintról 2.715 forintra csökkentette a MOL célárát a ma megjelent angol nyelvű elemzésében. Az ajánlást Felhalmozásról Csökkentésre módosította. A véget nem érő orosz-ukrán háború, az ukrán hadsereg hatékonyabb támadásai az orosz kritikus infrastruktúra ellen, illetve az EU és az Egyesült Államok erőfeszítései, hogy leválasszák a tagállamokat az orosz energiahordozókról mind afelé mutatnak, hogy a MOL csoport rákényszerülhet, hogy ne a Barátság vezetéken keresztül vegyen a jövőben orosz nyersanyagot. A MOL csoport most még nincs teljesen felkészülve erre a forgatókönyvre, az orosz kőolajellátás hirtelen leállása az éves EBITDA 10-20%-át kitevő negatív hatással lenne. A cég dolgozik a leválás lehetőségén, de ennek a befejezéséhez még legalább 1,5-2 évre van szükség, miközben a magyar politika sem anyagilag, sem a szavak szintjén nem támogatja ezt a törekvést. A MOL-t is negatívan érinti a környezet változása – az Erste elemzője jövőre 60 dolláros átlag Brent árra és 30 euró/MWh TTF gázárra számít, miközben a most nagyon magas kőolaj finomítási árrések is romolhatnak.........."
Olyat csináltam amit már rég nem...záróban Telekomot vettem :) mert lekötötték .... igaz nem sokat ...de elgondolkodom hogy beletolok egy kis pénzt, mert hoz osztalékot és az árfolyam is könnyen lehet 2000 is egy éven belül....igaz csak 60%-ban nyújt fedezett a hatira...de belefér az én kereskedésembe...
Ma +-ban zárhat...fordulat jele... a tegnapi shortjaimat 200-ig lezártam ,majd 300-tól 20 k. long... az utolsók 750-n elmentek...ma is szép nap volt, s mindkét iránnyal lehetett keresni.... jó hétvégét....
A mai esést megfogta a kinti happy... a végén a kinyílt kt. miatt shortokat nyitottam... szerencsére volt pár zárás...így azok kivételesen mennek át holnapra....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!