Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Közhely. A tőzsdén ezek nem hatnak. Ennél jóval mélyebb tudás kell ide. 9 hétből 7-ben ATH volt a Buxban. ATH vételek jól jövedelmeztek, például: Aki az elsőnél - 58000 körül volt a csúcs - belevett a komponensekbe az most 11%-ban jár /2 hónap, többszöröse az állampapír hozamnak. - Igen, esni fog, ahogy korábban mondtam is, sőt kereskedtem is a rövid esést is. A legfontosabb a tőzsdén a TIMING! Jó időben, a jó irányba kell állni. Mert ha idő előtt állsz be egy irányba, akkor véged lehet! A trend mellé kell állni, nem szembemenni vele!
Én nem vitatkozom, csak azt mondom, hogy jönnek még más idők is, minden hogy miben hiszel. Ez a fel-le hullámvasút, a minél nagyobb kilengések erőltetése VALAKINEK NAGYON ÉRDEKE. És amikor már elég magasan van minden árfolyam - és már mindenki totál elfogult a növekedés és siker tekintetében - akkor megnyomnak egy gombot valahol és elindul a bukás folyamata, amelyet a tőzsdézők 90%-a nem fog elhinni és szépen megveszik majd az esést, pontosabban megpróbálják megvenni, de nem lehet, mert 2009-ben, 2020-ban és 2022-ben sem lehetett, annyira nagy lett az esés. Ezt senki nem fogja bírni pénzzel, csak aki kivárja az alját, ahhoz meg a legtöbb tőzsdézőnek nincs türelme, nekem sem volt legutóbb, bevallom. Úgyhogy ha valakit beültetnek ebbe a HINTÁBA, HULLÁMVASÚTBA, akkor évekig várhatja majd az árfolyam visszaemelkedését, ahogy most az MBH részvényesek is várják a csodát, akik tavaly novemberben megvették a részvényt 1300-1400-1500, sőt 1600 Ft felett! Szerintetek mikor lesz újra 1600 az MBH részvény? Érdekes hogy erről senki nem beszél.
Mindig a legmagasabbról lehet a legnagyobbat bukni! Ezt a történelem bebizonyította és ez az axióma igaz a tőzsdére is. Amikor valaki a csúcson van, soha nem hiszi el, hogy bukhat, kizártnak tartja, pont ezért következik be.
Nem az iránnyal van gond, nem is írtam irányt. Láttad, a jó időben nyitottam bux short és jó időben zártam is, 1000 pont feletti nyerővel. - Normál részvénynél is hiba a bukó pozíciót hígítani, de tőkeáttételes kereskedésnél exponenciálisan nagyobb. Hulló kés alá sokan tudják nem szabad állni, ez igaz az ellenkező irányra is! Nem értékelünk egy gyertyát annak befejezése előtt. - 2020/2022 - aki elbukta longgal, megérdemli, bármikor jöhet egy Black Swan. Stop nélkül kereskedni nem szakmai, tőkeáttételes kereskedésnél halálos hiba, teljesen mindegy mennyit esik a piac, ha nincs kint a stop, akkor elvérzel, minden irányba. A makacsság és az érzelem a piacokon szintén nem előny! - ATH hetes záró lett!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!