Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Csakhogy nem utólag. A shortomat is beírtam és a longnál is írtam, nem csak azt, hogy long érzésem van, hanem, hogy VIP beszálló és azt is írtam, hogy még tartom.
Ennek ellenére nekem mindegy ki mit csinál, nyugidtan veheti mindenki, és várhatja 70k Buxot, vagy a 100ezrest. Mindenki maga dönt. Èn jól elvagyok közben.
Mert nem érek rá, és én adnám az emelkedést, ennyi az oka, én már elkezdtem adni az emelkedést. Kamat 6000pontról nulla lesz. 200napost leteszteljük 1évben egyszer legalább..
a long jobban megérte volna +1200 pont, shortot elég lenne akkor nyitni, amikor jobbak az esélyek ha bírja a pénztárca, akkor lehet belőle pozítív eredmény persze, csak minek ülni a bukóban, ha keresni is lehetne az ellentétes oldallal
Ebben az agyatlan emelkedésben kipusztult már az utolsó shortos is. Magam is azon az oldalon állnék, de mivel nincs használható kereskedési felület, bő fél éve nem csinálok semmit.
Kollégád, Hathor még shortolja, például. Többen is shortolták az elmúlt hetekben, én is, de én trenddel szembeniként kezeltem és gyorsan zártam, azt, most longban ülök a VIP nap óta.
Igen nagy kockázat a short, ezért én nem is erőltetem mostanában, várok... addig vettem részvényeket, óvatosan, mert ezen a szinten nagyon hosszú időre be lehet ragadni....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!