Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
sokan buktak nagyokat longgal is már, amikor hirtelen esés következett és míg egy emelkedés úgy látszik 11 hónapig tart, addig az esés 3-4-5 hét alatt minden árfolyamot levisz a felére de min 2/3-ára! OTP-t a felére. Lásd 2020 és 2022.
11 hó longra és 25 ezer BUX emelkedésre nyitottál shortot, teljesen jogosan, én is. De a piac mást akar... Kérdés hogy meddig mehet a piac az ésszerűséggel, a józan paraszti ésszel szemben? ENNEK NAGYON NAGY ÁRA LESZ! SŐT MEGVOLT A 26 EZER bux EMELKEDÉS IS, MERT MA SÚROLTA A 66 EZRET, ez már beteg hurráoptimuzmus, kapzsiság és eszetlen profit hajszolás. Mesterségesen próbálják akadályozni a shortokat, az egészséges korrekciókat, melyek régen mindig hozzátartoztak a piachoz. Azt gondolom, hogy amikor már nem tudják fenntartani ezt az őrületet, jön majd egy ESÉS KATALIZÁTOR, bármi lehet az: egy újabb vírus, egy újabb háború, de lehet hogy egy teljesen új, máig nem ismert kihívás lesz és akkor HIRTELEN ÖSSZEDŐL A KÁRTYAVÁR.
Nem tulbecsult tudas. Látszik tudás az nálatok van. 11ho longra nyitottam egy shortot, tetokre, mert az lattam. Hir atrantotta. Amugy sem longolnek, most managelem majd, mert 2023as TBSZt mar nem tudom boviteni utolag.
a te döntésed Nem járnál jobban, ha inkább tanulnál a kereskedésről és a kockázatok menedzseléséről? nem piszkálódás, csak tanács lenne a részemről, sokan bukták már el a számlájukat tőkeáttételes kereskedésben a túlbecsült tudásuk miatt
Holnap átgyűrűzhet a BUX -ba is ? ...NEM ( legalább is nem valószínű ) Nem könnyebb irányba állva az árral menni, és folyamatosan profitvédő stoppal kisérni a pluszt, mint naponta várni az összeolmást, olyan időben, mikor egy jóízű bikapic elején vagyunk? ....és ez eltarthat még évekig.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!