Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most zártam a longjaimat, nem gondoltam volna hogy idáig elmegy, de úgy néz ki hogy a 70000 Bux hati lélektanilag is erős ellenállás. 69990-en benn álltam shortokkal de nem ment el odáig. A biztonság kedvéért még 70000 fölé is pakoltam BUX Hati shortokat. INNEN MÁR MÉRETES ESÉS LESZ, HA, ISMÉTLEM HA ... BEINDUL AZ ESÉS. 24 EZRET EMELKEDETT A BUX TAVALY MÁRC ÓTA!!!!!!!!!
Ha van 3-5 perce az embernek és beleolvas a 3 blue topik frissen regisztrált titánjai szövegébe, már abból biztosra vehető hogy nagyon közel járunk egy váratlan, és méretes beeséstől ....
A hegyre feljútni nehéz -:(( , és azt tudjuk, hogy lefele mindíg 5x nagyobb a sebesség .... Amikor beindul a lejtmenet, a büfik 70-80% észre sem fogja venn. Amikor ráeszmél, akkor már régen késő, ott már a motorfék sem fog segíteni ... Egy napi esés sok esetben akár egy havi, vagy több havi esést leradíroz ....
Csak azt nem én nyilatkoztam. Ezzel nem azt mondom, hogy tévedhetetlen vagyok, akkoriban egyértelműen a long pártján voltam, most látom esélyét egy nagyobb korrekciónak. De tévedhetek, semmi nem zárja ki, viszont nem vagyok elfogult, nem azért nyilatkoztam.
A hét újabb ATH-val indult, én már óvatos vagyok, nagyon egyoldalú a piac, a short hívőknek nincs hangjuk, vagy elfáradtak, vagy már belecsömörlöttek, fordulat szaga van a levegőben.
csak óvatosan, tető következik, longot én már nem nyitnék, nem azért, mert 1000 pont még nem lehet meg, hanem, mert a valószínűség és a kiszállási lehetőség már nem jó visszatérhetnek a testőrök, jöhet egy kis short is ez a long kiszállók ideje, el kell tenni a nyerőt, összehasonlítani a kockázat mentes hozammal és lehet koccintani a teljesítményre!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!