Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Én pedig a mai nagy emelkedésben kiszálltam. Korrekciót sejtek (egyelőre kisebbet kb 15-20 %t) Folyamatosan értékelem a piaci helyzetet, közép és hosszútávon long.
Emiatt realizálok. Az előzetes terveket némileg módosítva. 30 dollárról van...60% másfél hónap alatt, az tisztességes profit...megvárom mi lesz az OPEC, aztán ha jó, akkor vissza veszem inkább feljebb, minthogy benyaljak pár keményebb piros napot...kicsit a vége be is gyorsult, nem vártam ilyen hirtelen felmenetelt...
Szia! Mit vársz az olajtól és CPE vonatkozásában? A termelésbővítésrol jövő héten lesz opec döntés. Augusztusban elég nagy korrekció lett a hasonló, piaci bizonytalanságból...
1750 1830 között volt köröm benne, azóta nem nyúltam hozzá, vártam a 1680as támaszt. most h beverték a sp-t, lehet lesz egy rövid fel benne. azért lehet csalódás mert magas a bázis.
Hát, ha garantálod, hogy elmegy 2000-ig (és közben nem liftezik le 1670 alá), akkor küldök neked egy üveggel a kedvencedből. Mindenesetre a tegnapi és mai TL006-ok legalább már jól állnak.
Backtest és ami mögötte van