Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Én már elvesztettem a fonalat teljesen, de lehet Varga Mihály is! Utasításokat hajt végre, végvári harc közepette. Itt az áldozatok egy magasabb cél érdekében történnek kérem.
Köszi! Technikailag az említett CPE ellenálláson van 59-60 dollár körül, ezért még kivárok hogy rövidtávon merre van arccal. Megjegyzem, REI hasonló cipőben jár 4,1-nél.
Callon Petroleumról mi a véleményetek? Augusztus óta duplázott, vártok benne korrekciót? Vásárláson töröm a fejem olaj témában. CPE grafikonja nekem megnyerőbb mint pl RIG, pedig ott is nagyok a várakozások. Esetleg REI?
Van némi hasonlóság a 2000-es évek eleji helyzettel...a jogelőd topikban a régebbi tagokkal talán 1-2 éve fejtegettük, hogy mi okozhat válságot...többen is arra jutottunk, hogy nem lehet válság alacsony energiaárak mellett...akkoriban még évtizedes mélyponton voltak az árak...sztem pár év és komolyabb válsággal fog szembe nézni a világgazdaság...bekapcsolták a gázt a béka alatt és lassan elkezdték főzni szvsz...
Backtest és ami mögötte van