Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Azért ez a deviza adósság már elég veszélyes...nagyon kíváncsi leszek, hogy 1 év múlva milyen lesz a fiskális politikánk, de ez így nem lesz fenntartható...
Dehogy, Varga Misi (tudjuk, a kép szerint ő a nem politikus, ő visszafogott szakértő a háttérben...) szerint újra el kell kezdeni az államadósságot csökkenteni...
Értem, ÚJRA. Az előző csökkentésről én lemaradtam.
Ebben is igazad van, na de kérlek ez Mo, ez nem egy kis putri, ez Európa éllovasa, minket másol a Nyugat. Szóval az nem fér a fejembe, hogy a francba lehet ennyire megetetni az istenadta népet a propagandával? Annyira, hogy valósággá vált: ne a szemednek higyj, hanem amit mondok.
Marbella tényleg jó, éltem egy rövidebb ideig. Gyakran gondoltam rá, hogy egyszer oda vonulok vissza, veszek egy olajfa ligetet, aztán mint a Keresztapa, olívával indítom a birodalmat. :D
Amúgy ez csak divat. Semmi más. Bizonyos vagyon fölött már ciki egy kelet-európai kis ,,putriban" élni. Mondjuk ez a ,,putri" tömte ki őket suskával, de sebaj...tudod, ez olyan, mint amikor régen az arisztokrácia egy része külföldön élt és csak vadászni jöttek haza, meg néha ránéztek a jobbágyokra...
A "gyerekek" már szinte nyugdíjasok. Vagy csak menekülnek a süllyedő hajóról? De akkor miért a hanyatló nyugaton keresnek új otthont? Azt meg miért hagyja a vezér, hogy az unoka vélhetően transzvesztiták által látogatott oktatási intézményekbe járjon a kiváló és biztonságos magyar intézmények helyett? Aztán azt sem értem még, hogy Ráhel "állami" divatcégéből állami milliárdokból kap fizetést úgy, hogy külföldön telepedett le? Van a covid miatt most onnan távmunkában dolgozik ide? És az uniós pályázatokon akkor ha esetleg nyernek valamit, akkor ez azt jelenti, hogy majd jól kiszivattyúzák külföldre a hasznot? És nem támadja majd őket Brüsszel, meg a migránshordák hajói nem ott fognak partot érni? Ki védi majd meg őket? Nem értem, nem értem, nem értem, megbolondulok, segítsetek!
Még jó, hogy a tőzsde elég unalmasan teszi a dolgát, ráérek ilyeneken agyalni. De sztem megbeszélem a pszichológusommal és veszem tovább a márkát, hátha nekem is máshol kell majd letelepednem...
8-10 eve a farvizen laviroznak es eddig az osszes EKB-FED dontes nekik kedvezett… Kotve hiszem, hogy ma este bejelentik a jenki tapirt, am ha megis, akkor nagyon keves lesz az a tegnapi 15 bp. Jomagam speciel orulok annak, hogy nemi szakmaisag erkezett a populista demagogiaba, de azert ott van bennem a kisordog, hogy ez valami atveres lesz…ha nem, akkor boldogsag!
Nem felmentettem az MNB fejet, mert van vaj boseggel a fule mogott, de talan van par jozan hang, gondolat ami valodi jegybanki tevekenyseget eredmenyez…
Amiket mond, tényszerűen, azzal én is kezdek egyetérteni...de ez kb olyan mint amikor '89 után a legnagyobb komcsikból lettek a legnagyobb kapitalisták...
Backtest és ami mögötte van