Üdv. Én pont ellentétesen gondolom. Nagy szűkülésben van, valamerre kitörés lesz napokon belül. Lassan oldalaz a meghatározó trendvonal tetejéig, ami eddig mindig lefordulást hozott. Napról napra kisebb a mozgástere felfelé, már csak 1265-ig várnám, onnan akár 1200 is jöhet szvsz.
A mai grafikonok:linklink
Kezdek szkeptikus lenni a várva várt correkcióval....mintha csak némi erőgyüjtés után tovább akarna emelkedni....
TA alapon vélemények?! Ne tartsátok magatokban......:))
Én másként láttam múlt hétig.
Dax után az elmúlt években az arany, mely a kedvencem volt.
Azért ez nem így megy hogy 1180nál még csak fel, 1170nél csak le. :)
1170 köré várnám +/- 10 dollár. És onnan fel. Ez volt egész december elképzelése, de nem jött le addig és most már ezt módosítani kell.
Még le várnám egy kicsit aztán egy 30-50 pontos fel ezen és jövő héten.
De alapvetően az van amit írtam jobb kivárni.
Van hogy van egy irány és van, hogy ez kevésbé érződik, most ez utóbbi helyzet van. Bár felfelé áll, de meglátjuk.
Én kisebb csomagokkal mentem volna most, de csak kisebbekkel.
Jó szerencsét !
Az nem tetszik, hogy a múlt heti 30 másodperces 36 dolláros esés nincs rendesen kivizsgálva. Érdekes.
Én másként láttam múlt hétig.
Dax után az elmúlt években az arany, mely a kedvencem volt.
Azért ez nem így megy hogy 1180nál még csak fel, 1170nél csak le. :)
1170 köré várnám +/- 10 dollár. És onnan fel. Ez volt egész december elképzelése, de nem jött le addig és most már ezt módosítani kell.
Még le várnám egy kicsit aztán egy 30-50 pontos fel ezen és jövő héten.
De alapvetően az van amit írtam jobb kivárni.
Van hogy van egy irány és van, hogy ez kevésbé érződik, most ez utóbbi helyzet van. Bár felfelé áll, de meglátjuk.
Én kisebb csomagokkal mentem volna most, de csak kisebbekkel.
Jó szerencsét !
Az nem tetszik, hogy a múlt heti 30 másodperces 36 dolláros esés nincs rendesen kivizsgálva. Érdekes.
Ha 1170 alá megy onnan már nem várható fel...., onnan csak le van!
Max 1180-ig mehet ha abban hiszünk h aljat érint és onnan visszapattan......szerintem.
köszi, én már csak nézelődő vagyok, másfél évtized után, abbahagytam.
De az aranyat még követem.
Meg a testvérem is ráment, rajta keresztül is benne vagyok. :)
Én még egyszer vártam volna 1170 környékére / alá.
Most már kicsit bizonytalan vagyok. Meglátjuk.
Arany-Ezüst