Nyilván a kutyát sem fog érdekelni amit mondok ( jobb esetben).
Nem akarok senkit sem megbántani, azért regisztráltam újra, mert azt hittem, hogy a személyeskedés helyett a piaci áttekintésé lesz a főszerep.
Szerintem van épp elég bajunk ezzel a piaci csapkodással ami a nyári hónapok sajátja.
Nem tök mindegy hogy mennyi az R/R meg hogyan számolta ki az illető?
Meg az hogy Valaki szerint medve Mások szerint Bika van. KI-ki szűrje le amit jónak lát és ha talál benne hasznos dolgokat, akkor köszönje meg, ha meg nem ugorja át.
A másik kérdés a stílus, nem kell mindent fölvenni, ha nem tetszik ugord át és ha jobb napja van az illetőnek- aki esetleg személyeskedett- Úgyis elnézést kér, vagy ha nem .....mi történik akkor?
Lejjebb megy a kenyér ára? NEM
Én nem akarok vagy követelek semmit, csak szeretném kérni, hogy akit megsértenek inkább nyeljen, minthogy ez legyen belőle.....
Előre is köszönöm ....
Nektek mi a várakozásotok ? MIt fog mondani Yellen kisasszony?
Mondandója rövid - közép - vagy akár hosszútávon lesz piacbefolyásoló tényező?
MIlyen termékek reagálhatnak hevesebben és mik kevésbé?
Nem ..szerintem 16h-ra gondol, Én személy szerint meglepetésre számítok EURUSD kilövésre, látva a heves reakciót amit a devizakereszt pár hónap alatt művelt.... :)
Aranyban rohadt nagy rángás lesz egy tüske a fals irányba és keményen megtolják a helyes irányt, majd visszahullás és a kövi napokban lassú csorgás az 1240 es támaszhoz ott egy dupla vagy tripla alj és irány szvsz fölfelé 1350-ig... onnan decemberig meg csorgás lefele 1240-ig majd 2015-ben 1400 támadása...... :))))
Mindig is sejtettem, hogy te 1 kis ertelmes holgy vagy a csitri alarc mogott....
Egyebkent 2+2+3+1 az nem 7 hanem nyolc, bar ez a ket legkedvesebb baratomnak itt a forumon fel sem tunt...
:)
Meg az is lehet, hogy nem hiaba jartatom a szamat...
Ja es meg 1 aprosag, ha mar csak piramisokrol beszelunk, 3-al oszthato poziknak kene lennie, tehat nem 7 es nem is 8, de ha ilyen utemben haladunk, soha nem erunk a vegere...
Lulonak meg Gyuszinak hadjuk meg a problemat, hogy lesz ebbol 3:1-es hozamu trade...
Azért az, hogy még elemi szintű RR-t sem tudsz számolni, nagyon gáz.
Őszintén szólva meg is lepett (egy kicsit)... még akkor is, ha az eleve rendkívül alacsony színvonalú de amellett teljességgel hasznavehetetlen tőzsdei ismereteidhez is kell viszonyítanom.
Valaki járt már úgy, hogy a Portfólión, shortolásnál az automatikus zárás nem történt meg???
A visszautasítás oka: 99 - ORDER NOT EXECUTABLE WITHIN VALIDITY
"Kereskedes nem arrol szol, hogy eltalalod az iranyt.."
hanem miről? hogy nyitsz a jelenleg látható iránnyal szemben és kockázatkezelés címen csonkolsz? ha neked erről szól,hát tedd ezt!
a cinikus megjegyzéseidet pedig megtarthatod magadnak,mert csak nevetségessé teszed velük magad,ahogy eddíg is tetted!
na de ismét megszegtem az ígéretemet,szóval ennyi voltam
Kereskedes nem arrol szol, hogy eltalalod az iranyt.....
(lehet, hogy neked errol szol,de annak szomoru vege lesz vagy mar lett...)
hanem, hogy kockazatot kezelsz, es mesz a trenddel....
ha van.....
persze az alapokkal nem art tisztaba lenni.....
a DAX pedig meg mindig csokkeno vagy medve iranyba van es ez igy marad nalam 9550-ig minimum, utana pedig kenytelen leszek swing tradelni, persze bocs de nem a long oldalon....
azt meghagyom neked es gyuszinak es remelem sok penzt kerestek vele....
Arany-Ezüst