gyuszi megkertelek,
ne aggodj az en csonkolasaim miatt, mert a legkisebb szamlam is amit csak nagyon rovid tradekre hasznalok es a kockazat atlagosan 0,3%....
is tobbet csinal atlagosan 1 evben, mint a te szamlad teljes erteke...
;)
de azert kedves vagy hogy agodsz, en profi csonkolo vagyok,de legalabb nem ragadok be 1 veszto tradbe mint te es haverjaid...
5,10,20,40%-os vesztok 1 traden.....ezt nem neveznem kereskedesnek, meg szerencsejateknak se......
Lehet, hogy nem artana lecket venni csonkolasbol....(csak 1 futo gondolat)
;)
Gyuszika szeretnelek szepen megkerni, szorakoztasatok egymast Luloval es Trendtraderrel aki meg azt se tudja, hogy mi az a trend....a Dax forumon.....
Pomperj tobbet tett ezert a kozossegert mint ti harman tudnatok tenni a Dax forumert a kovetkezo 15 evben ha osszekapnatok magatokat......(de erre nagyon pici az esely)
Szoval legyszi szorakoztassatok egymast, ill. elmelkedjetek a piacrol.....A Dax forumon....
Mi addig megprobalunk penzt keresni, hozamot elerni....
totál komolytalan tippelgetés napról napra... halvány fogalmad sincs mi lesz, de már előre mindkét irányt befűtöd, mert be vagy szarva, hogy máris vége az esésnek. Azt hiszed nem emlékszik senki a tegnapi-tegnapelőtti bear regime-es marhaságaidra? nagyon gyenge a műsor.
en nem tudom mi lesz,de hogy tegnap nem sikerult korrigalni vissza az nekem nem tul biztato ezert neha kidobok apro teszt pozikat, csak tesztelni a piacot....
Luloka, tudom, hogy szeretsz kiragadni szovegbol reszeket es belemagyarazni dolgokat,de ez nem fedi a valosagot, amit te csinalsz......
Nem rad irtam, hogy beginner level, hanem nehany Dax forumosrol es ok tudjak, hogy roluk beszelek.....
Te sajnos nem ered el a beginner level-t, mert ahoz valos szamlan kellene kereskedni, tehat amig demo-n jatszol es butitod a nepet......addig fel sem alltal a rajtvonalhoz.....
Tudod a legkezdobb kereskedoknek is van eselyuk, hogy tanuljanak valamit, mert ok kockazatot vallalnak,de aki nem vallal kockazatot az nem kereskedo....
Talan hivhatnank szajhosnek......
1)Kosz, alighanem igazad van. Maig egeszen elkepeszt, ha valakik ugy tradelnek, hogy nincs mogotte beszelgetes szintu tozsdemukodesi ismeret se
.
Kepzeld, mit mondana a delikvens;-) ha a 10 perces vese mutetjebe belefogna a doki legalabb 8 ev orvosi kepzes nelkul;-), pedig egy jo pozicio felvetele se nem egyszerubb, se nem gyorsabb, se nem kisebb anyagi kockazat.
2)Tegnap SPY ugyan uj aljat csinalt, de, nem esett tovabb lendulettel ahogy vartam, hanem a nyito gap-et fadeltek, (en is!), es aztan persze bezarta.
Az egesz egy gyenge (5) hullamnak es utana egy gyenge (a) fel-korrekcio kezdemenynek is nezheto 30 perces charton.
Nem vagyok ebben se biztos (meg benne lehet egy eses, mert ez nezheto (v) elso kis hsub-hullamanak),
de, ha a tegnapi nap az impulzus-alj formazasa volt valoban, akkor ma pozitiv iranyu mozgasok jonnek.
A chart-on a 1910 eddigi melypont, es epp akkora, hogy az Aprilisi melyponttal osszekotve, adodik szep parhuzamos csatorna a felso vonallal.
Vagyis, bizony NEM torte le csatorna also vonalat SPY. Meg mindig nincs megerositett bear piac.
3)Raadasul GLD es GDX is erosebb volt tegnap a vartnal: igazabol GLD vezette felfele a piacot. Az arany egyebkent is, mar 2 hete minden mas szektornal erosebbnek mutatkozik.
Szoval, vegul is ma akar ott is indulhat egy 3-8 napos emelkedo iranyzat.
ha itt valaki butitja a népet,az te vagy öregem!
miért kritizálod más kereskedési stratégiáját,amikor halvány lila gződ sincs arról,hogy ki mi alapján lép be és ki?
mit üzengetsz itt másokkal?szánalmas vagy!
ha vitatkozni akarsz,vagy más a véleményed,írd meg annak,akinek szól
sok idióta megfordult már ezeken a fórumokon,de te aztán mindegyikükön magasan túlteszel!
Ja, épp ebben a pillanatban néztem rá a MIB-re, és lassan kibújik a szög a zsákból: a riadalom igazi oka a kötvénypiac, azaz a gyenge adósok (PIIGS) miatti pánik.
Nézzük csak meg az EU indexeket?
SMI -1% (szuper adós, AAA+)
FTSE UK: -1.15% (szintén Okés ország)
Aztán ahogy haladunk a problémásabb országok irányába (IBEX, MIB, PSI20, ATHÉN!) rögtön előbuknak a 2+%-os zuhék. Mégis, mi köze a portugál tőzsdének az ukrán válsághoz??
Arany-Ezüst