Aki nem hiszi, járjon utána. Én folyamatosan olvasom a híreket, de nem archiválom. Semmi érdekem abban hogy "kamuzzak, mivel nem ún. napizó vagyok, hanem amikor van pénzem veszek, majd nem adom el a részvényt. Persze, egyszer, ha másra kell a pénz, majd talán eladom, de addig jó befektetésnek tartom. Egyébként az előző év zárásakor a vezetőség jelentette ki, hogy akkor nem, de 2024 után már fizetik az osztalékot. Gondolom a nagy részvényeseknek, pl. OTP is kell a pénz.
A cikknek nem ez a lényege, a megkerdezettek erre számítanak, mivel ez az erdekük s ezt erdemes szajkozniuk.(most vegyél mert több lesz)..A lényege hogy a felszabadulo penz megfogja magának keresni azt a lehetőséget ahol ujra befektetve profitot termel.Ez korántsem biztos hogy az ingatlan lesz.
Amit irtál abbol semmi nem igaz...mar adott osztalékot, minden dolgot teljesit akkor is ha nem ad semmit sem.Amennyiben vesz valamit akkor akár az egészet elkoltheti sőt hitelt is felvehet, de akár mindent az eredménytartalékba is helyezhet.Mondtam már tobbszor, hogy Neked a Toka clubban kellene kezdened, itt befognad ràgni rád mert vagy nem ide illo dolgokról irsz vagy hamis infot írsz.
Appeninn real