Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság KONSZOLIDÁLT2023. évi üzleti jelentés és vezetőségi jelentés (15 oldalas) A 10-ik oldalon a táblázatban.
Most néztem a tavalyi jelentést, az nagyon rossz volt. A 23-mas eredmény és eps csak hatoda volt a 22-esnek. A tavalyi eps = 4,75 eurcent (19ft) volt, 22-ben meg 27,81 (108ft). Mi történt tavaly, amitől ilyen gyenge lett, és miért gondolod, hogy az idei 3szor annyi lesz? Vagy nem is a tavalyi év volt rossz, hanem a 22-es kiemelkedően jó? https://bet.hu/newkibdata/128956565/Appeninn%20Nyrt.%20f%C3%A9l%C3%A9ves%20jelent%C3%A9s%202023.pdf
Én sem, azért kérdeztem, de veled sem lettem okosabb. Ki-mire számit a szeptember 30 jelentésben? Jó lesz, esetleg nagyon jó, vagy csak hozza az elvártat?
Nézzük csak meg ezt az ábrát. Nekem úgy tűnik, hogy a következő hetekben vélhetően fölfelé fog mozogni 700 irányába, ehhez társul a jelentési várakozás is. Ezért szerintem inkább föl, mint le és/vagy helyben toporgás
Majd hamarosan lesz! Előbb konkrétan nyélbe kell még ütni az üzletet. Én nem értek hozzá, de szeruntem alaptőke emeléshez csak úgy nem ad a hitelt a bank. Már a bank is többet tud, mint mi, mert nyilván ők is tudják, hogy mi lesz a pénz célja.(Magyarul konkrét adás-vételi ügylet lesz finanszírozva, vagy legalább is ahhoz lesz a hitel.)
Appeninn real