A résről annyit, hogy betöltheti, de én nem foglalkoznék vele! Ne higye senki azt, hogy azért nyomják le az árfolyamot sok mrd-al, hogy egy szaros rést betöltsön egy charton! Ezt el kell felejteni! Amennyiben betöltené, az régen rossz már, de technikailag még lehetséges a fordulás onnét! Lassú, keserves lesz akkor sokaknak! Az srv egy dolog, nem azért száguldott az árfolyam! Nem vagyok jós, hogy mi lesz és ki miért húzta fel, remélehetőleg nincs lefutva és hamarosan kiderül! Addig pislogás....:) A ta-s szinteket feltettem, hol meddig, de garancia itt nincs! Itt csak sakkozni" lehet, hogy melyik szintet éri el és onnét fordúl e.! Lépésről lépésre lehet következtetni ilyenkor, hogy merre az irány! Ki fog alakulni az viszont tuti! :)
Opinak nem szabadott volna ~330 fölé mennie! Igen csak túlhúzták! Már tegnap megjegyeztem hogy tömés van, de mindenki" a felhőben járt! Csak nézd meg a tegnapi chartot....! Két nap 8mrd! hopp A zászlót egy nap alatt visszaadta!! Igazi furótorony lett..:) Illene egy pattanás.. hmm Ilyenkor nagy kanócokkal fordulgat a sok kapkodó miatt! Opi/D/W https://ibb.co/NFwRw8X https://ibb.co/xS5TBcj
Én nyugodt vagyok, és elégedett!Semmi nem változtatta meg az eredeti irányt itt!Maximum több lett az ideges, feszült ember! 250ft ma is megvettek egy szép kis csomagot!Szerintem jó kezekbe került!
Szép estét, farkasfu: Köszönöm a technikai elemzéseidet, amiket követek, olvasok, próbálom értelmezni, mert laikus vagyok és ekként is tenném fel a kérdésemet Opi-ra vonatkozólag. Írtad korábban, hogy a 180-190 közötti rést magasabb szintről is betöltheti. Szerinted ez történik/történhet most vagy ez egy komolyabb zakó kezdete és az árfolyam - belátható időn belül - nem fog felmenni 400 fölé? Bízom benne, hogy az első verzióról lehet szó tekintettel a mai forgalomra is, a 30% mínusz 5 mrd-os forgalom mellett lett. További kérdésem (olvasva folyamatosan Opi topic-ot is), hogy azt reálisnak tartod-e hogy az srv jelentősen hozzájárul a forgalomhoz (vételhez), azaz abban az időszakban amikor nem lesz, akkor a forgalom is jelentősen csökkenni fog a részvény árfolyam csorgásával együtt? Válaszod előre is köszönve. Egyéb iránt van App részvényem is.
Appeninn real