Szerintem nem is szállt ki... Csak papíron. :) Ez a részvény hasonló az Opushoz, döbbenetesen értéke alatt forog. Szerintem hamarosan itt is csodát látunk, ahogy ott is. Én ezt a két részvényt veszem és tartom, amennyire csak tudom.
Azért szállt ki belőle mert nagyon szem előtt volt, nem lenne èrtelme megint reflektor fénybe kerülni. Na meg neki olcsón vagy ingyen kellene és Vele sose járnának jól a részvényesek.
Áprilisban azt is bizonyítottuk, hogy a kormányzat újabb közel 60 milliárd forintnyi ajándékbefektetéssel jutalmazta a fenti két alapkezelőt – az úgynevezett Baross Gábor Tőkeprogram örve alatt. A Diófa Alapkezelő 30 milliárdos injekciót kapott (amit a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alapba tölthetett), az Equilor Alapkezelő pedig 28,4 milliárdosat – amelyik az általa menedzselt Central European Ingatlanalapba folyt be.
A második, 25 milliárdos utalás az Equilor Alapkezelő Zrt.-hez érkezett (pontosabban a társaság által gondozott Central European Opportunity II. Magántőkealapba). Lábjegyzet: az Equilor Alapkezelő papíron nem Tiborczé, a hasonló nevű brókercég viszont igen, s mind közös székházban működnek a kormányfő vejének központi vállalatával, a BDPST Zrt.-vel.
Appeninn real