Ha tényleg 550 körül lesz az oszti akkor a 10 K meglesz . Addig ..Az meg hogy mit ér mit nem másodlagos ..főleg ha közelednek a választások .. Még 12 is lehet ..
A tavalyi 1833m helyett 1385m a 2. neves profit. Egyébként a cég vehetné a fáradságot, és félév per félév helyett közolhetné a negyedéves számokat, ahogy a legtöbb kibocsató teszi. Emellett kiemelhetnék az egyszeri tételeket (q1) a túlzott elvárások megakadályozása érdekében. A gyengébb negyedév ellenére a Conc 550es osztalék várakozása még simán meglehet, a céggel nincs semmi probléma, a néves adatok hullámzása természetes.
igen: egyéb ráfordítások 700 mFt-ról 2,5 mrd-ra nőtt - követelések 8,4 mrd-ról 20,2 mdr-ra nőtt és az egyéb kötelezettségek passzív elhatárolások 9,2 mrd-ról 11,7 mrd-ra
nekem az a benyomásom, hogy nem akartak hatalmas növekedést az előző évhez képest, mert azt jövőre nem biztos, hogy tudnák tartani - ezért konszolidáltak - így is nő a cég de olyan mértékben ami jövőre is tartható - így az árfolyam nem fog idén irreálisan tovább nőni és nem fog jövőre nagyot visszalépni - ez így szerintem ennél a részvénynél egy jó megoldás
Nagyon szép jelentés ismét! Egyetértek az általad leírtakkal, hasonló második félév esetén jöhetne az 550-es oszti. De szerintem nem lesz annyi, 500-ra tippelem. Viszont ott van egy "fekete ló" az amerikai leány kapcsán. Ha az a vonal beindulna, akkor újra gondolás van:-) + jövőre választások itthon.!
szerintem 550 osztinál ( de ehhez kell egy hasonló második félév mint ami az első volt és a második negyedév nem lett igazán erős ) a 8e Ft körüli árfolyam a teljesen reális - ezzel az osztival a 10eFt szerintem nem reális - és nem is kellene, hogy 10eFt legyen
Állami Nyomda