Ha az erstés alapokba 25.000 Ft-os rendszeres megtakarítást kötsz, elengedik a számla díjakat, még az állománydíjat is 50 mFt-ig. Szerintem érdemes megfontolni.
Valóban jóval drágább, mint az Erste (legalábbis ami a BÉT-et illeti, mert abban azért az Erste nagyon jó), de pl. a Raiffeisenhez képest minimális a különbség. A gyakorlatban asszem, 1500-tól indul egy tranzakció a Rafi ezréhez képest, de a volumenhez kapcsolódó költség szerintem hasonló lehet. . Engem annyira nem érint, mert alapvetően osztalékalapú buy and hold-ban utazom.
Ez nem a régi KBC-s számla (van olyanom is, így tudom, hogy az külön “divízió”), hanem eleve K&H-sként kötöttem kb. hat éve. . A kereskedési felület és a részvénykínálat is más a két számlán: a sima K&H-son a töredéke érhető el annak, ami a “KBC”-sen (gyakorlatilag csak a BÉT és néhány német részvény). Az eredeti K&H-son könyvet se látok, stb. . Azt én sem értem, hogy mi értelme volt ezt így külön meghagyni, de most már nyilván jobban örülnék, ha egyesítenék a kettőt, mert ez így nagyon béna.
Létezik a sima K&H bankban is ÉP számla, főleg befalapokat tudsz rajta tartani.... , de ezek szerint lehet, hogy bizonyos BÉT részvényeket is tudsz venni, mondjuk gondolom nem olcsó a kereskedés rajta.
Köszi, de nekem nem a KBC-s, hanem a sima K&H-s értékpapírszámlámon vannak az Állami Nyomda részvényeim. . Ha már felmerült az előbb: az Erste-re érkezett osztalékokat én most végül ANY-be forgattam vissza 8140-en. Úgy gondolom, nem fogom megbánni.
Hát igen, az Állami Nyomda ebből a szempontból aránylag különleges helyzetben van, mert későn fizet osztalékot, így a BÉT-en most nem sok célpont van, ami még idén fizet… ilyen pl. a Zwack (ezen a szinten már azért elég drágának tartom), illetve a DH, de ők meg csak fél osztalékot fizetnek, valamikor év végén. Van, hogy így nyáron már német papírokba teszem az osztalék értékét, mert azok rendre inkább hamarabb fizetnek. . Viszont nekem egyelőre sajnos nem ez a legnagyobb problémám, hanem hogy a K&H-s számlámra még mindig nem ékezett meg az osztalék… :/ Hihetetlen, hogy még az Erste is beelőzte. Létezik, hogy nem egyben utalják el az összeset?
Az Erste-hez leghamarabb holnap reggel érkezik, így amiatt nem is vagyok ideges, de a K&H-s (ráadásul jóval nagyobb) pakk osztija se érkezett még meg. :/ . Pedig bennük eddig nem kellett még ilyen tekintetben csalódnom. Igazság szerint többnyire nem is a nap végére, hanem max. kora délutánra meg szoktak érkezni az osztalékok.
Erstében inkább 3-4 nap az. Néha egyáltalán nem jön meg, aztán 1 hónap múlva, ha reklamálsz, akkor megtalálják valahol. Nagyon figyelni kell rájuk. Mintha Gizike excelből osztogatná kézzel az osztalékot.
Aláírni igen 2023 decemberében írták alá a szerződést, de pénzt termelni csak most kezdett el a projekt. Azért lehetett volna róla egy hír Magyarországon is... . U.i.: Talán már megjelenik a bevétel a Q2-ben is...
nekem jo volna már-mert kell épduferre egy része-de már egy hete jo lett volna.sajna ez a kbc -tök sar.igaz már jobb mint az elején-illetve ugye nem kbc hanem kndh-bank
Nekem az a gyanús hogy egyszerre sok eddig nem latott forumozo kezdett el panikot kelteni, nagyerôvel. De amugy meg csomot adtak is el szal nem tudom. Lehet el kell fogadni, hogy van ilyen foleg amikor nem hatalmas kapitalizacioju egy papír es kicsit hiszteria alakul ki. mashol is van csak itt levesebb is eleg. amugymeg ahogy no a papír ezeken at kell menni.
Ez OK, de ekkora kilengést ekkora forgalommal még mindig NEM értem! A mai nap meg fordítva felháborító! Van vagy 50-100 db kötés egész eddig ? Itt valami kavarás volt az biztos! Na mindegy, aki 7100-ért vett sokat (és nem volt benne a mutyiban, ha volt mutyi), annak gratulálok, aki meg benne volt az kapja be a lónak a f*t!
Délelőtt erős eladói nyomás volt, de délre felállt a vevői oldal, s megvettek mindent. Van vételi erő a jelenlegi árazáson nem sokkal a szelvény vágást követően is. Hosszú alsó kanóccal zárt. A rés felső részéig sem ment le. Ezek alapján inkább felfelének néz ki.
Baromság hasonlítani az OTP darabszámaihoz sőt az OTP-hez is egyáltalában! Igenis jelentősen nagy a mai darabszám! Különösen, hogy kb. holtszezon lenne benne!
Szerintem amiatt már nem várható semmi. De váltig nem értem mi volt ez a bezuhanás és visszaemelkedés... Lehet, hogy megtalálták a spekulánsok? Azoknak is az agresszív köcsög alfaja ? Nem látom, hogy érte meg nekik ? Kivéve ha adogattak agresszíven lefelé árakon és akár ők is vették meg a nagyját., majd az alsó résznél (ahol már beszart a nép is) ott vettek sokat! Igen ez működni tud!
De durva, imádom az ilyen hullámvasutat. :)) Még kiderül, hogy korán elpotyáztam. :))) Ha ilyen ugrások vannak, még végül a 7900-as vételem is pluszban adom el egy órán belül. :)))
Állami Nyomda