En maradek pakk atadasara szamitok ami magaval huzza a kotezo vetelit is. (De ha haladni akarnak akkor tokeemelest is publikalhatjak, bár én ezt nem most tennem, de hát nem én vagyok a karmester.)
Vmelyik fórumban volt arról szó h zeller tartott vmi személyes találkozót, ahol be akarta mutatni a kereskedési módszerét, állítólag a nagy semmiről beszélt órákon keresztül, sztem még az Akko és más cégek malmaira is hajthatná a vizet, fel kéne használni ezt a mamókát arra h szerepelni vágyás mániában szenved, a média figyelme is ezáltal a cégekre fókuszálna, a hírekben olyan lenne mint repülős gizi, milyen lenne már h rászállna minden közgyűlésen az elnökre, odamenne h ő akarja levezetni a közgyűlést, mert a Zwackot sem az elnök vezeti hanem Szecskay aki egy öreg ügyvéd. Zeller Éva még Mister Bean-t is lekörözné!!!!!!
Milyen lenne már ha az egyik közgyűlésre eljönne zeller éva és értetlenkedne mindenen, meg olyanokat mondana h nevezzék őt ki felügyelő bizottsági elnökké, mekkora show lenne már, a TV-ben is ezzel foglalkoznának, h egy nyugdíjas mamóka rászállt több cégre, Prutkayt fakanállal kergetné meg mert nem kóstolta meg a főztjét amit hozott.
Talán a kötelező vételi ajánlat a valószínűbb szerintem. Ha a tőkeemelést végeznék el, annyi papírt biztosan keletkeztetnének, hogy a 33%-ot átlépnék, ezért a tőkeemelést követően amúgy is kellene kötelező vételi.
Meglatjuk a hirt majd. Rendesek hogy felfuggesztik, mire kijon a hir addigra mar gepkozelben tudok lenni. Meg a piaci reakcio is erdekes lehet. Pl.: 4ignel napogig a piac mem hitte el ML beszallasat. Jo lesz erdekes lesz.
Akko Invest