Világos, elnézést! Talán most hétfőn túl nem lehet rálátni semmi konkrétumra, a rövid távú jövőképet talán támasz és ellenállás szintekkel kéne megközelíteni, erről érdemes lenne fórumozni h ki h látja a technikai képet, hiszen ha nincs elég információ a funda jövőképről akkor muszáj ezeket nézni. A forgalmi adatok alapján talán a 400-as szint tűnik stabil támasznak, az ellenállást talán nehezebb konkrétan meghatározni, ti h látjátok?
Eleg huzos mar ennyi hulyeseg kozott ertelmes hozzaszolasokat talalni a forumon... kedves foxtrader! nem lehet, hogy esetleg atmenj mas topicba sztorizgatni? =) ezer hala!
Zelenára áttérve Csányi néha megjegyzi a közgyűlésen h Zelena úr már évtizedek óta aktívan részt vesz a közgyűlésen, jellemzően számszaki dolgokra kérdez rá, minden apró részletre kíváncsi amit nem ért a kimutatásokban.
Mellette nem szoktam ülni csak pár székkel arrébb, amúgy anno az origon is volt róla egy cikk, már több mint 20 éve jár közgyűlésekre Csányi is ismeri.
Inkább Te adj nekik üzletpolitikai iránymutatást, az lenne a normális h erre egy egyszerű mezei polgárnak is esélye legyen, Zelena János is állandóan felszólal több bluechip közgyűlésen, simán kéne adni neki legalább egy fb helyet, tiszteletre méltó az öreg, gyakran ültem már hozzá közel.
Mondtad, hogy nem voltál Akko rkgy-n. Hogy-hogy? Azt vártam te adsz üzletpolitikai iránymutatást az IT-nak és teszel javaslatot az új tagra. Én azt hittem Te leszel az új tag erre írják a forumban, hogy valamilyen Székely Gábor. Mi történt? IT elnök címre pályázol akkor tán?
Elnézést, csak belegondolva abba h odaírja azt h vesz/elad vmit szerződésszámmal együtt, hát mi ez már, kit érdekel a szerződésszám, ha ez a nő nem lenne ki kéne találni! Állítólag anno tanár volt, ami azért egy szép foglalkozás. Sokan úgy állnak hozzá h legalább van vki akin lehet nevetni, persze h ne sértsük meg őt nem rajta nevetünk hanem azon amit csinál.
Akko Invest