Jogos, én megértelek. Nyilván már amikor "van mit veszteni" vagyon van és más idők járnak és fognak járni így a forró ősz közeledtével, akkor biztosabb egy olyan papírhalmazban lenni ami nem dönthető be negyedére-ötödére pár tízmillával. Nyilván ha lett volna vételi itt akkor megint más lett volna a leányzó fekvése, azonban ez erősen elhalasztódott/meghiusult, holott már a strongolderek már múlt évre várták, de hát ez van, változtak a dolgok...
Egyszerubb ettol. Tavaly már marcusban megcsinaltam a 2 eves penzt a beten. Raertem ucsorogni barmibem, foleg ha lassan is de kuszott felfele az arfolyam, erre ez az rv jo volt. Most 2020bam, hogy erdemes legyen a tozsdevel jatszanom (az 1 fel ev eltelte utan), vissza kell terni a kis hasznok realizalasara esetemben, pl. egy alulertekelt blueban ami viszonylag likvid (esetleg osztalek politikája is van), talan kevesbe cummantja be az ember hosszu evekre ha elalszik es nem szall ki idoben, mint egy olyan papirban amit kb 2 kozepes speki be tud donteni. Szoval ez csak majré es egyszerü mohosag kerdese, nem kell ezt tulgondolni (ez csak tozsde).
Akko Invest