Barackmag

Regisztráció: 2018-08-31 13:48:27

Hozzászólások száma: 1 435

Utolsó hozzászólás: 2020-10-20 20:30


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "AutoWallis Nyrt." topikból

A moderálás a "AutoWallis Nyrt." topik #7714 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Ezt itt nem toleráljuk, köszönjük

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "AutoWallis Nyrt." topikban - 2019-02-21 09:52-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "AutoWallis Nyrt." topik #2304 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Károgásra itt nincs szükség
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-18 10:44-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
higgadj le, vagy told ezt máshol
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-12-02 19:09-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
sétálj el szórakozni máshová. a következő öncélú trollkodást kitiltás követ

utolsó 20 hozzászólás

NUTEX részvényesek topikja kedd, 20:30
Aha, a szokásos kotta, szakad az árfolyam, nincs magyarázat (pl miért szórja veszteségben millió szám a pappert huber), de aki rávilágít h simán kijátszható a helyzet, és hogy évek óta megy ez a kotta, az rögtön troll. Mekkora a nyerőd most a pakkodon, ha akkor a sztori?
NUTEX részvényesek topikja kedd, 20:17
Hát, hogy ezekre hatlamazzák fel, könnyen kijátszható. Beakvirálják Huber gatyáját 2.5 milliárdért és ennyi, máris ott van nála a pénz.
NUTEX részvényesek topikja kedd, 20:06
"A Közgyűlés felhatalmazza a Társaság Igazgatótanácsát a Társaság által végrehajtandó tranzakciók részvényszükségletének biztosítása, az akvizíciók és egyéb vásárlások ellenértékeként felhasználandó részvénymennyiség biztosítása, a Javadalmazási Politika végrehajtása, a részvény árfolyam-ingadozása esetén a gyors beavatkozás lehetőségének megteremtése céljából, valamint az Igazgatótanács által jónak látott egyéb célból saját részvények megszerzésére."
Ebből vezettétek le, hogy csak saját részvényre költhető?
NUTEX részvényesek topikja kedd, 19:58
És miből tart egy új rkgy hatátozatot hozni, hogy másra is használhassa? Ne legyél ennyire naiv. 
NUTEX részvényesek topikja kedd, 19:50
De neked biztos, aki nyakig vagy ragadva egy papírba, amit a nagytulajdonosa millió szám szór naponta. Gratula a bölcsességedhez! ;)
NUTEX részvényesek topikja kedd, 19:38
Majd a tőkeleszállítással kiveszik belőle, nem gondolod, hogy a részvényesek abból bármit látnak majd? Szerinted miért szórja mint a lisztet az elvileg magasabban jegyzett papírokat? Mert szépen meg fogja kapni a különbözetét, aztán majd a 12es névértékű papírból is jegyez ne félj, mielőtt 6 Ft lesz a névértéke.
NUTEX részvényesek topikja kedd, 17:42
Na ma is szétkente a szátokat a hajléktalan... Holnap vajon a mainál is több végbélsarat borít rátok? Készítsétek a pénzt, amit holnap húztok le a budin.
NUTEX részvényesek topikja kedd, 11:00
Rájuk is adta a művész úr. Tegnap volt nyugdíj, de remélem nem azt tolják oda Hubernek, hogy azon hízzon. :(
NUTEX részvényesek topikja kedd, 10:49
A kicsik nyelik amit Huber rájuk csorgat, nem tudom minek gigázzák ennyire, de ahogy látjuk Huber megkapja amire vágyik.
NUTEX részvényesek topikja szombat, 23:46
A névérték felezés után csomó pénzt lehetne kitalicskázni a cégből. Ha ez a terv, akor bőven megéri nekik 20 alatt is szórni, sanszos, hogy jövő héten már az lesz a menü. A bejelentések megtétele amúgy jó ötlet, hátha a felügyelet rájuk száll egy kicsit.
Erősödő EHEP péntek, 19:10
Az ide betett tőkére gondoltam. Más, ha valaki valahol átmenetileg bukóban van, de itt 10król most 1.5k és hamarosan jöhet a kivezetés. Szomorú, hogy úgy tűnik, hogy KF ahelyett, hogy egy kis munkával keresne valami befektetőt, valszeg a pár száz ft-os pappereken realizált nyerővel fogja, lelép, és röhög a markába.
Erősödő EHEP péntek, 17:47
Ma ezret hajingáltak. KF nem jelentkezett, hogy tőkésítene, gyanúsan lelépett ő már, a kicsiket hagyja veszni. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy egy ilyen tőzsdei lépés jogilag teljesen okés? Lehet azért volt a 6k-ig felrántás, hogy fedezze magát, hogy aki akart kiszállhatott nyerőben, ő nem károsította meg a teljes tőkéjüket bebukó kisbüfiket. Bravúros!
NUTEX részvényesek topikja péntek, 17:41
Huber csurgat magából, a nép nyeldekli öles nyelésekkel. De ez nem finom anyag, megfekszi a gyomrot!
4IG Nyrt reszvenyesek. péntek, 17:38
A tőzsde nem egyirányú utca...
NUTEX részvényesek topikja péntek, 12:04
Hiába az itteni arrogáns felbeszélés, inkább néz ki úgy, hogy a részvényesekkel mossák itt fel a padlót...
Erősödő EHEP 2020. 10. 07. 14:04
Na, ma két 900as eladás, szépen verik befele. Persze jött egy egy db-os Marinéni, hogy mentse a boltot. :D KF meg már szerintem azt is elfelejtette, hogy vett egy Nyrt-t, és éli világát a kivett lóvéból. Megindult az utolsó felvonás, a kgy-n kiderül, hogy a sok itt kukorékoló mind bebukta az összes ide tett tőkéjét, mert nem lesz ismét feltőkésítve a cég. Megmondtam hogy átverés? Meg.
Erősödő EHEP 2020. 10. 01. 17:27
KF még ahhoz is szerencsétlen, h üzletet csináljon egy tőzsdei vázból, hanem kivezetteti, egy szimpla útszéli Mari bácsi, aki jól megszedte magát a kisbüfiken. Meg kell hagyni, ügyes fiú, csak a sok részvényes a buli rossz oldalán állnak.
Erősödő EHEP 2020. 10. 01. 17:24
Lassan lekapcsokhatja az utolsó a villanyt, nemsokára elfogy a pénz, amit KF betolt, többet nem fog. Azaz elkülönített kategória, majd kivezetés. Szép volt, jó volt, köszönöm ennyi. De persze én kaptam a jelzőket, mikor jeleztem, h vége a dalnak.
Erősödő EHEP 2020. 09. 19. 23:28
Masszív Ehep bukót sem rendeltél, mégis megkaptad. Durván megkaptad. És szvsz a zuhanás most még erősödni fog, ha DVG meg KF is rátenyerel a sell gombra!
Erősödő EHEP 2020. 09. 19. 14:02
Most is annyi történt, h KF maga is retteg attól, h vegyen ebből, így jóval a DVG következő szintlépése előtt ledobta a szavazati hányadát. Micsoda minősíthetetlen alpáriság, ami ebben a papírban folyik. :(

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek