Barackmag

Regisztráció: 2018-08-31 13:48:27

Hozzászólások száma: 958

Utolsó hozzászólás: 2019-10-21 09:14


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "AutoWallis Nyrt." topikból

A moderálás a "AutoWallis Nyrt." topik #7714 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
Ezt itt nem toleráljuk, köszönjük

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "AutoWallis Nyrt." topikban - 2019-02-21 09:52-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "AutoWallis Nyrt." topik #2304 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Károgásra itt nincs szükség
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-06-18 10:44-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
higgadj le, vagy told ezt máshol

utolsó 20 hozzászólás

Akko Invest hétfő, 09:14
Milyen királyi többes? BennÜK, a hozzászólásokban...
Akko Invest hétfő, 09:13
Ismét ferdítesz, de már szokatlan lenne, ha nem ezt tennéd. ;) Beírtam, hogy 27.2-n volt, csak mivel napira állítottam, és másnap lett annyi, nem dobott ki. Így utólag szerencsére. :) De hogy neked hol vannak stopjaid, mikor veszel, adod el, arról pl. mélyen hallgatsz. Nem egy úriemberhez méltó játék, amit űzöl!
Akko Invest hétfő, 09:10
Ezt ismét cáfolnám, ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, igen sok kérdés van bennük. Az egy dolog, hogy nem azt találgatom bennük, hogy 10 vagy 20szorozás lesz, ezért nem túl kényelmesek, így egyszerűbb figyelmen kívül hagyni, mivel nincsenek valid válaszok... De nem gond, a vak remény is repíthet egy papírt. ;)
Akko Invest hétfő, 09:08
Nem, nem állok be azonnal. Figyelem a piacot, a múltkor is elkapkodtam a vételt, mikor utána meg 27.2-ig bezúgott. Figyelem a könyvet, ráérek bepakolni a vételemet. =)
Akko Invest hétfő, 09:02
Ezt teljesen ideillő reakció volt arra a tényre, amit írtam. Ezzel mindent el is mondtál, nincs több kérdés. :D
Akko Invest hétfő, 08:46
Nézz rá a könyvre, és máris igazolást nyer, amit írtam. 250 db eladásával már 28.4k (azaz -1400 Ft) lenne az árfolyam, ugyanennyi vétellel meg csak 30k (azaz +200 Ft)... Ha ez alapján sem adott az irány, akkor marad a szemellenzős látásmód.
Akko Invest hétfő, 06:53
Igen, én is örülök, kiment a pakk 30k-n. :) A végére már alá is zárt, sok lett volna neki 30-on zárni, az irány adott, úgyhogy 28.2k körüli a visszaszállás, ott újra a fedélzeten leszek. ;) Most jön majd a "sose lesz megint annyi", "már nem szállsz vissza", de ahogy az előző jópár esetben is engem igazolt a papper, most is így lesz szvsz. Hullámlovaglásra fel. :D
Akko Invest csütörtök, 16:26
Ha téged ismernek, akkor már nem kell, hogy itt bármit olvassanak ahhoz, hogy 200 legyen a vérnyomásuk. 😂😂 De látom jó témáitok vannak a "barátaiddal" 😋😉😉
Akko Invest csütörtök, 15:48
Nagy tévedés, nem ekézem egyáltalán, írtam, hogy a hullámok meglovaglására tökéletes. Nézheted azt is, hogy 18ról 33, vagy azt is, hogy 44ről 18k volt az árfolyam... Én csak azért kíváncsiskodom, hogy a nagy emelkedés vízióját mi támasztja alá. Akkor tartanám én is. De az én ekézésemen kívül sok reakció nincs, miközben vagy ötödjére esik vissza az árfolyam a 30k feletti szintről, ahogy vártam is. De biztos én nem értek hozzá. ;)
Akko Invest csütörtök, 15:43
Nagy bók ez attól, aki népszerűtlenségéről messzeföldön híres... :D
Akko Invest csütörtök, 15:41
Igen, ez már május óta regnáló teória, csak ha minden ilyen rózsaszín lenne, akkor vajh nem lenne már egekben az árfolyam? Tudom, hogy van akinek itt nehéz elképzelni, de bizony ami itt egyeseknek eszébe jut, eszébe juthat másnak is. Ha meg idekeveredik az emberfia, és beleolvas itt a képzetekbe, a színes jövő kaleidoszkópjába nézve meg is szédül, hogy micsoda lehetőség ez. Ám ez a vételi erő az utóbbi idők fejleményei ellenére sem jelentkezett. Ez senkinek nem fura?
Akko Invest csütörtök, 14:21
Maradjunk a kollégánál. 😉 Közben 28.6 után már 28.8 az árfolyam, bitangos... Jól megy Ádámosinak a dugózás, meg a remegő kezekből kicsavarás. 😂😂😂
Akko Invest csütörtök, 10:47
Akkor viszont nem várható nagy emelkedés, ha ezzel az árfolyamnyereséggel keresik a pénzt. Ha tudnák, h lesz egy dupla innen, akkor nem hiszem, hogy szórakozának azzal, hogy eladják, 1000ft-tal lentebb meg visszaveszik. Ezt én csinálom, mert szerintem nem lesz duplázás. Vajon szerintük sem?
Akko Invest csütörtök, 08:59
Igen. Hatalmas sztori van a papírban, de mégis szívesen odaadja ezen a szinten a vezetés a papírjait... Hát nem tudom, ez a folyamatosan moderálják magyarázat már kevéssé hihető. Most komolyan, megéri nekik kiszórni a papperjukat? Meg mindjárt splity amivel ahogy mondták a céljuk a likviditás növelése. Dugózva ez hogy fog menni? Akkor spliteltek volna akkor, ha már nem kell dugózni, szvsz az lenne logikus.
Akko Invest szerda, 15:57
Muszáj a kis kosárkámmal jönni menni, hogy legyen egy kis nyereség. Közben 29k az árfolyam, nem hogy 32k nem lesz ez a splitre, de 30k sem. Nekem sem öröm, hisz míg nem tudok eladni 30k-n, nekem sem jön nyereség! :(
Akko Invest szerda, 15:05
És annak mi értelme lenne, egy tételt sok kis darabban beadni? Bízom benne nem azt gondolod, hogy csak a látszat kedvéért, mintha sok kisbüfi állna ott, mert elég meredek, ha azt hiszed, hogy a nagykutyák ilyenekkel foglalkoznak, hogy téged megvezessenek. 😂🤣😆
Akko Invest szerda, 14:07
Pakkom fele van meg kb., de látszik, hogy sok kisbüfi rájött, hogy itt a pár százalékokat kell zsebre tenni, aztán megyünk vissza, mert telítve van nagyobb darabszámokkal (amik több tételből állnak) az eladói oldal...
Akko Invest szerda, 11:05
Na már a kriptonit 30k előtt visszaesik... :/ A megmaradt pár darabot már kiszórnám pedig ott. Vajon eléri a 30k-t??
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 14. 08:58
A sok "minden szuper" figura meg ezek szerint nem veszi... Azt szerintem mindegy a tőzsdén, h ki adja el, ha nincs vevő, akkor esni fog a papper.
NEW OPUS GLOBAL 2019. 10. 14. 08:54
Indi 333.2, igazad lett, nem fog esni a papír, a tegnapi eredményeknek nincs hatása a rv-re...
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek