Hát nekem nem hogy hétfőre de őszre se lesz píz, de ha modizzák a vételi végéig, ami november lesz így ahogy számolom, talán akkorra valamit összekaparok, remélem nem ugratják fel és kezdik meg a beárazást a vételi végéig, de lehet.
Ha vételi bejelentés lesz hétfőn és ezért van felfügg. senki nem fogadja el. Az Akko kapitalizáció és a WING csoport mérlegfőösszege között eszméletlen diffi van, ki fogadná el? Még ha átlagár alatt lenne az árfolyam sem hiszem hogy bárki is elfogadná, ha meg elfogadja early bird bennfentes beker áru papírt kap vissza a cég a tudatlan befektetőtől. Bár nem hiszem lemegy 400 alá. Pedig Peti84-el ott vennénk.
Ott mar lehet csapkodas szerintem (talan az atlag ar mar fixen be van rakva olyankor, meg letetbe rakva a rá valo zsöci). Igen a forgo zseton jo lesz jovohetre. Mindenkinek lesz ideje zsocit szerezni, mert ha vissza is engedik gondolom csak 14 kornyeken mint a tobbi papirban. (Erre majd figyelni kell, mert hiaba szol a bet kozlemyen egesz napra, vissza engedhetik a kereskedest, sokszor eljatszottak.)
Szerintem már hétfőn 3-4 körül megindul majd a kereskedés, meg lesz tépve kegyetlenül, az biztos. Meg kell húzni, hogy a kötelező vételit ne fogadja el a nép.
Vételi időszak alatt is szokás modizni az árfolyamot, na most keríthetek elő pízt, pedig azt hittem idén már nem lesz vételi, de várjuk meg a bejelentést hétfőn.
Köszi, ha van észrevételed még nyugodtan szóljál, nagy plusz Neked, Te azért ráérzel ezekre a dolgokra, régi korrekt motorosnak ismerlek jó a szimatod, na.....
Akko Invest