betegállományba voltam szigorúan feküdnőm kelet, és elkezdtem nézegetni a hullámaidat a copilotal gyűrtük egymást 2 napig 2 papírnál mondta hogy a c nek vége és mindjárt indul az 1 hullám az egyikben bíztam csinált 9 % a másikba nem az ment tegnap 40 et 😁,
A túl nagy gyorsuláshoz, már versenypálya kell! Én is úgy látom, hogy egyelőre tele van kátyúval...:)) Talán egy légpárnás, vagy inkább egy szárnyas akko kellene! 😫 Csipegetni kell, csak arra vigyázzunk, hogy ne túl korán teljen meg a begyünk...
https://invst.ly/1cwmle Próbáltam interpolálni az MA200-at a historikus mozgások alapján. Túl nagy gyorsulásra nem számítok, mert nincs forgalom ezért konzervatív a kép. Eszerint MA200 december 2. hetére érheti el az a szintet, hogy HA a csatorna tetejéig felpattana az árfolyam, akkor akár el is érheti az MA200-at. Jelenleg a 2024-es tavaszi támaszon örlődik az árfolyam, de forgalom nélkül ez semmit nem jelent. (se le se fel nincs tétel) Ha teljesen megfordulnak a mozgók, azaz MA400-200-100-50 lesz sorrenben, az semmiképpen sen jó ómen a közeljövőre nézve, mert ott akkor még egy pár hetes esés szinte kódolt. Ebben az esetben 2026 március-áprilisra a 230Ft-os MA200 is meglehet, ami azt jelenti, hogy 2 éves szintre esik vissza az MA is. Hogy valami jót is mondjak, a MACD akár jelezhet is valami kis fordulatot és ha a forgalmat nézzük, akkor 2024. 9. és 2025 3. között 290-340 között volt magas forgalom, ergo ott sok papír cserélt gazdát, magyarul itt már gyakorlatilag nagyon kevesen adják el kis bukóban. Főleg ha 18x-2xx szintre esne.
Akko fórum