Persze, nyilván aki vett belőle az elmúlt napokban, hetekben tisztában van vele, nem ez a reális árfolyam. Viszont mindezzel semmit nem érünk, ha szép lassan visszanyomják 300 ft-ra , aztán hónapokig nem képes újra 330-ra vissza araszolni!! Így szarni az összes jó hírre ,és reményekre!!! A fene egye meg, miért van ez? Az akko ebben nagy mester!!
volt is ilyen marha elég hamar Azért azzal legyünk tisztában, hogy az Akko egy folyamatos eredményességi bővülésben van, most a nagytesó WING pedig a kezelésébe vette, kapitalizációnak megfelelő tőkeemelés, osztalékfizetési lehetőség tud lenni az eladósodottság radikális csökkenésével, várható ugye a szerémi út másik felének megvétele, és kiemelkedően jó második félévre számít a Neo, ezt is közölték.
Szerinted lemegy addig? Mert már csak pár ezer dbra van keretem. Ma minden vételem sikerült 330-331-en. Reggel nem gondoltam, hogy megfogom kapni mindet. 328-as vételem nem teljesült csak.
Most beszélik éppen le! 😁 Jól kedvét szegik mindenkinek! Aztán ha a befosatás célt ért, akkor megveszik újra olcsón! 😁 Fejezzétek már be a siránkozást, meg egymás okolását! (ILyen ez az egész elb.....aszott nemzet, mintha minfenki kiskorú maradna örökre! Azért llelkesdeik ha megmonfják neki a tutit! Főleg a paternalista állam! De itt is megmutatkozik!) Lehet, hogy csak azért, mert felelősségvállalással is xarul állunk! Vagy ez műsor csak a szórakoztatás és befolyási szándék része? 😆
engem 380.- nál ültettek be a felbeszélők...OTP -s lóvét hoztam ide..azóta az felment 2300.- ft-ot...ez meg esett 50.- et! Ha egyszer ebből kiszállok...soha rá nem nézek!
Most látom ezt szépen letolták 330-ig is. Pedig milyen szép reménnyekkel voltunk itt, 10 milliárdos üzlet ,jó eredmények satöbbi, aztán ugyanolyan szar ez is mint a sok hasonló!! Még nem rég szép nyerőben gondoltam jó lesz ez is év végéig ,most meg szinte bukóban 😟 Igaza van annak a rausnak , 300ig nem szabad ezt piszkálni!!!
Akko fórum