Miért félnek itt sokan a tőkeemeléstől? Nem több 100 millió db-os lesz. A 60 millió db nem mondható soknak, főleg úgy hogy a valós közkéz minimális. Ha több rv is lesz majd jövőre, de a cég pénzügyi mutatói is javulni fognak, ami valószínűleg nagyon nagy eséllyel a több rv szám mellett is nagyobb egy részvényre jutó eredményt fog eredményezni.
Szia! Ugyanerről írtam, csak ennyire nem akartam a részletekbe belemenni, mert lehetett volna kisregény is. Sztem ezt Donqatto is olvasta, csak valamiért rossz irányba indult és zavar keletkezett nála, amiből egy olyan hú-ha következtetés cunamit vont le 🙃
Szia! Több okból sem értem az okfejtésed. Ebből az évből már csak 28 nap van, a maival együtt. A részvényeket még nem vezették be és nem is fogják sztem 12.31. előtt. Az idei évi jelentés a 12.31. napi állapotok szerint készül, tehát ha nem vezetik be addig brutál EPS lesz. Ha meg bevezetik, akkor azt is láthatod majd a jelentésből, hogy mekkora teher esett le! Te azért remélem tovább látsz a 308,5 Forinton ;) A 4ig-nél talán 570-es áron emeltek tőkét, ami nagy volumenű tőkeemelés volt, olyan 700-as piaci árfolyamnál. Itt ráadásul nem lesz brutál eladósodottság, sőt, láthatod hova megy a pénz, pont hogy csökken! Mindeközben folyamatosan javul az eredményesség és a nagy bumm még csak ezután várható.
Igen, még valamit akartam...hogy eddig úgy gondoltam, hogy jövő év májusa lesz az az időpont amikor el fogom adni jelentés környékén a papírom, mert kijön itt egy 65 forintos EPS és fellő 500-ig az árfolyam...viszont most már úgy vagyok vele, hogy a részvényszám miatt az EPS az idei jelentésben nem lesz nagy bumm és meg fog kelleni várni az első féléves jelentést...Ott már látszódni fog valszeg, hogy mekkora teher esett le az AKKO-ról. Szóval a rövid távból lassan közép táv lesz
De a tempó lehet hasonló lesz :) Meglátjuk...mindenesetre én a NEO által kivitelezett lakópartól nem messze élek és heti szinten láttam hogy épül...és le a kalappal a gyorsaság és a kinézete miatt is...nagy jövő előtt áll a cég ebben az iparágban is
Dettó ugyanolyan ez is mint autowallis. Ott is jó hírek állandóan, aztán néha picit meghúzzák, de állandóan ragaszkodik a 150-hez, istennek sem mozdul onnan, pedig jóval többet ér az is. Itt is lecsengett a valóban jó hír, és 350 körül lehet megállapodik ez is hosszú időre.
Még emésztgetik a befektetők a hírt Én mondtam...senki nem a jövőbeli lehetőséget látja, hanem a 308,6 forintot...XD Eddig lát a magyar befektető... Először eljátszották, hogy 266 forintot ér, annyin adnak ajánlatot, utána hirtelen a 308 forint is jó lett...viccesek...és most mindenki azon agyal mennyit ér, miközben 3 éve csak a NEO ért 18 milliárdot...amióta jó indulattal duplát ér...
Mai napi forgalom gyakorlatilag semmi a tegnapihoz képest. Majdnem ennyit adtam el tegnap nyitóban, és picit később, szerencsére. De szerintem minden papírnál ez van, jön egy jó hír 1 max.2 napos felhúzás, aztán menekülni kell. Azért szerintem ettől mindenki jóval többre számított. Jöhet lassú lecsorgás kis forgalommal megint 330-340 közé ,még az idén. Hiába is akármilyen jó hír, eredmény, egyszerűen nincs pénzük már az embereknek ilyesmire, különösen így év végén. Meg amúgy is rengetegen itt hagyták ezt a nyomorult bétet és inkább kinti papírokkal kereskednek, illetve kriptóval.
Akko fórum