4ig-ben a kopasz találkozott a világ leggazdagabb emberével... Bárcsak az akko vezetősége is találkozna legalább egy középeurópai szinten is komoly ingatlanos cég vezetőjével... OHH WAIT
Jo lennne ha nem emlegetnél engem már, foleg ugy hogy BT55 es TB88 is te vagy.. elég megnézni a regisztraciókat..mikor az egyik tiltasba kerult, megszületett a másik.
Ha valamibe beleteszek 10 milliárdot, és úgy gondolom jó biznisz, akkor szerintem az nem annyit ér, hanem többet és nagy elvárásaim lennének a jövőre nézve a jövedelmezőség tekintetében.
Remelem boldogan nezel majd vegig a karacsonyfad alatt, kozben eszedbe jut mennyi embernek okoztal kart es ebbol mennyi penzt huztal le masok manipulalasabol. Puspok uraddal peddig boldogan froccsozhettek a bpi Deak teren ahol 3000 egy forralt bor. Liter szamra vehetitek majd a hitvanysagaitok eredemnyekent. Kellemes unnepeket. Karma nem felejt.
Nekem mar sikerult kitiltanom toka puspokodet es vele egyutt magamat is, megerte. Megkerlek menjel vissza a homokozodba es ott osszad az eszt a ministransaidnak. Nem baj ha etetitek a nepet, de bebuktatok. Legalabb ilyenkor legyen gerinc benned is h nem irsz es csendben leallsz. Manipulatorok vagytok, nyiltan. Jokat irtok, de hitvany emberek vagytok. Enegm sem szeretnek itt sokan, mert gyalaztam az akkot az elmult egy ev miatt es ezt vallalom. Ti megkarositottatok embereket, mindenkinek egyeni dontese mit hisz el es hol. Nyiltan nyomast gyakoroltatok. Legyszi, huzz el. Szep napot.
Abban nincs semmi manipuláció, hogy esetlegesen eltalálom mi fog történni… TA fölfelé működik, lefelé is. Egy többszörös speka meghúzás után garantálható volt mi történik majd. Az első nagycsúcs után kisebb a második nagy csúcs… eredmény utána garantált esés …
Elolvasva kell még nekik diszkonton a rv Majd veszünk 310 körül Nutex rol példát vehetnének Pl jönne egy 100 Ft os oszti arra kb 550 péntekre de erre :(
Hibátlan úriember vagy! :) Amúgy milyen érzéssel tölt el, amikor ilyen végtelenül primitív vagy? És nem értesz a szép szóból… azt gondolod csodák vannak… XD
Szerintem egy idióta gyökér vagy akit remélem az élet jól pofán basz, az alkesz haveroddal együtt! akikkel együtt nyomjátok a tőzsdemanipulációt ti gazemberek 😁
Szóltam előre! Jeleztem nektek jön a sírós rész… akkor mindenki hülyézett innen. Most lehet egymást vigasztalni, záró aukción nevetséges mennyiséggel felkötni! Nem rossz indulatból mondtam… persze akkor én voltam a szemét.
Én szánalmasnak tartom hogy itt tart az Akko. Legalább a dupláját éri. Itt van egy 10 mrds tőkeemelés de arról nem számolnak be hogy mire akarják fordítani, mekkora szinergia hatást okoz a wing stb. Ezek miért nem rendelnek meg elemzést végre? Mostmár nyomtatták maguknak minimumon részvényt jó pár milliót mivel a kisrészvényestől nem kaptak. Én ezt sem tartom korrektnek, mint ahogy a vezetést sem hogy a konkrétumot azt mindig kifelejti. Ettől függetlenül az a tippem hogy a jövő májust 5ossel fogjuk kezdeni...
Na Én ma hulet csináltam magamból ... beálltam eladásra 344-en elment, pár óra visszaálltam vételre .. 336-on teljesült ... majd délután nem bírom én ezt és elment 343-on ... most itt vagyok AKKO nélkül.
Akko fórum