Az volt a nyilatkozata a vezetésnek hogy ne adjuk el a wingnek, én nem is adtam, mert vártam hogy miért nem, itt azért illene jönni a vezetésnek hogy mi a pontos terv és ennek várható ütemezése...
Sajnos nagyon. Én megértem a technikai elemzőket hogy nincs gáz egyre magasabbra megy egyre magasabb aljakat épít, de nekem van egy nagy hiányérzetem. Az ajánlat kapcsán volt egy kötelező nyilatkozata a vezetésnek de utána csend lett, reméltem hogy felhagynak a gennyes sunnyogassal de nem, kussolnak tovább
Sziasztok! Nagyon leült a forgalom, de látom a topik aktív! Most nagyon úgy tűnik kivárás van, mindenki arra vár, hogy a cég részéről valaki megszólaljon, érthető. Én is remélem, hogy a tárgyalások már a végéhez közelednek az esetleges tőkeemelés, hitelfelvétel, Szerémi Irodaház másik fele, esetleges további akvizíciók vagy SRV, vagy egy meglepi elemzés. Sajna türelmet igényel ez a részvény és remélem mihamarabb tisztábban látunk! Kitartást mindenkinek!
Sajnos sok az utálkozó ember itt a fórumon, aki egy hét alatt akar duplázni és, hogy,ha ez nem sikerül, akkor mindjárt másban keresik a hibát! Toka ÚR lazán, kiemelkedő intelligenciával, lényeglátással alapozta meg a vagyonát (szerintem)! Sajnálom, hogy személyesen nem ismerem! Várlak vissza Toka ÚR!!!!!
Akko fórum