Hajra, dontson a forum (gazda). En vallalom a kovetkezmenyeket. Azert lehettel volna kreativabb, a tozsdehez es masok lehuzasahoz kivaloan ertesz, de ahogy latom onallo gondolatok megalkotasahoz kevesebbet, masok tollabol ekeskedni (plagizalni) viszont kivaloan tudsz. :) a tokaegyhazban kiirtad h begozoltam, olvasd mar vissza magad toka bacsi... szanalom... ilyen az amikor valaki fullra lehuzza az embereket, keres is, majd visszajon ide eszt osztani, majd ha beszolnak neki tobben meg neki all feljebb. Jo ejt toka bacsi.
Megkérdezem az akko fórum üzemeltetőjét: Bt55 néven regisztrált egyén miért nincsen kitiltva erről a fórumról? Amikor nyíltan ártott embereknek itt? "Tiltott piacbefolyásolás Btk. 411. (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki haszonszerzés céljából nagy nyilvánosság előtt olyan információt közöl vagy híresztel, amely az adott pénzügyi eszköz vagy kapcsolódó azonnali árutőzsdei ügylet keresleti vagy kínálati viszonyairól, árfolyamáról vagy áráról hamis vagy félrevezető jelzéseket ad, azt mesterséges vagy rendellenes szinten rögzíti." Többször szidta az Akko részvényt erre a bizonyítékok is vannak, az Akko fórumban. Személyeskedésért ki lehet tiltani, nem egyszer, egy ilyen embert aki nyíltan felvállalta a fórumon hogy a papir rossz és kb. "bevallotta", hogy manipulált mert olcsón szerzett papírt, egy ilyen aljas embert miért nem lehet kitiltani legalább az akko fórumról végérvényesen? Közben meg itt tovább ossza az észt és azokból űz gúnyt, akiket lehúzott. Szaralak. Szeretném kérni, hogy legalább innen az Akko fórumról kerüljön végérvényesen kitiltásra, ebben kérném fórum Társaim megerősítését vagy megtagadását. Ez a baj a kultúránkkal: mindent elnézünk. Én nem szeretném ha lehet, kérlek támogassátok ezt a kezdeményezést.
Azért, hogy a hozzád hasonló embereknek, de most már tutti biztosan neked is sokkal jobb napjaid legyenek azért, mert másokat manipulálsz és így szerzel hasznot. Én pedig szívességet szeretnék neked tenni, örömet okozni, hogy keressél rajtam is még többet. Nem szeretném, hogy ne jusson neked fröccsre.
Kevesebben kíváncsiak rád mint inkább. Szerintem menjél a klubbodba írkálni és építsd tovább a szektád. Remélem sokat kerestél ismét másokat manipulálva. Aludj jól és költsed a hasznot. Megérdemled.
A gyökér (latinul radix) a hajtásos növények – azaz a harasztok, nyitvatermők és zárvatermők – jellemzően a talajban kialakult levéltelen, szártagok nélküli része, amelynek feladata a növény rögzítése, valamint a víz- és ásványianyag-felvétel. Mi ezzel a gond?
Megkérdezem az akko fórum üzemeltetőjét: toka néven regisztrált egyén miért nincsen kitiltva erről a fórumról? Amikor nyíltan ártott embereknek itt? "Tiltott piacbefolyásolás Btk. 411. (2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki haszonszerzés céljából nagy nyilvánosság előtt olyan információt közöl vagy híresztel, amely az adott pénzügyi eszköz vagy kapcsolódó azonnali árutőzsdei ügylet keresleti vagy kínálati viszonyairól, árfolyamáról vagy áráról hamis vagy félrevezető jelzéseket ad, azt mesterséges vagy rendellenes szinten rögzíti." Az egekbe magasztalt klubbjában erre a bizonyítékok is vannak, de akárcsak az Akko fórumban. Személyeskedésért ki lehet tiltani, nem egyszer megfordult velem, de egy ilyen embert aki nyíltan felvállalta a fórumon és kb. "bevallotta", hogy manipulált, egy ilyen háci embert miért nem lehet kitiltani legalább az akko fórumról végérvényesen? Közben meg itt tovább ossza az észt és azokból űz gúnyt, akiket lehúzott. Szaralak. Szeretném kérni, hogy legalább innen az Akko fórumról kerüljön végérvényesen kitiltásra, ebben kérném fórum Társaim megerősítését vagy megtagadását. Ez a baj a kultúránkkal: mindent elnézünk. Én nem szeretném ha lehet, kérlek támogassátok ezt a kezdeményezést.
Na idefigyelj te ostoba jószág, szerinted mennyi lóvém van nekem hogy bedöntöm...te ...paréj...a te pofázásaid tobbet ártottak itt mint bárki másé...oda irok ahova akarok....annyi eszed van pont amennyi látszik🤣
Akko fórum