Hiába ér többet, ha a vezetés tehetetlen. Nincs ráhatásuk, ezt mondják. Pedig van. Éppen a tehetetlenségükkel, érdektelenségükkel támogatják ezt a régóta tartó trendet és akik emögött állnak/szerintük. Szerintem meg a piac/még meglévő befektetőik ennyire értékelik a munkájukat. Semmit nem tettek, a korábban meglévő és a jelenleg meglévő lehetőségeikkel sem éltek/élnek. Kár is ragozni, magyarázkodjanak ők.
Kitartást! Én kemo alatt “téptem” a hajam az Akko miatt! Túltettem magam mindkettőn! Minden annyit ér amennyit a piac ad érte! Ez ennyit. Nem BÉT prémiumba való!
Szia! Látom kinyitott ez az ipari hulladék és ráadásul már délelőtt, 5.000 darabbal -3,61%! Komoly részvény, nulla érdeklődés! Még vagyok, de már egyre ritkábban. Egy kis részét eladtam a pakkomnak, azóta nyugodtabban telnek a napjaim, beleszarok, mint a vezetés, nem is érdekel mit művelnek. Nehéz szavakat találni a menedzsment inkompetenciájára, de talán majd valakiknek sikerül megfejteni mi lapul a szürkeállományuknak nevezett valamiben...
Akko fórum