Így azért mindjárt másabbul néz ki, hogy csak 2% minuszban van. 😀 Én már nem nagyon akarok venni a zsebpénzemből, mert a portfólióm nagyrészét már így is az akko teszi ki. Majd már csak a munkaügyi perből bejövő forintokat fogom idehozni. Remélem júni elején ki is utalják.🙂
Nem dagonyázunk, hanem határozottan zuhanunk! Nyereséges cég -3% feletti napi esésben! 2024 január vége óta csökkenő trendcsatorna alja 200 alatt van. Ki fogja még ezt finanszírozni?! Azt hittem a jó eredmény megtöri a trendet. Sajnos tévedtem! Masterplastnál pedig még a manipuláció galiba is ott volt, és “szárnyal”.
Azért annak van egy bája, hogy a Masterplast emelkedik szépen lassan és kitörési lehetőség is van benne, csak azért mert nem veszteséges a cég :D Mi meg rekord eredmény mellett itt dagonyázunk
Amúgy ha együtt mozogna, felfele törne ki, ami egyenlőre itt science fiction, forgalom sincs. A topik forgalma is egyenlő már a részvény forgalmával. Ennek a részvénynek a menedzselését ennél csak jobban lehetne csinálni.
Lassan mozogni fog az AKKO is? Lehet. Remélem Voltaren kenőcsöt használt előtte, mert jelenleg egy reumás csiga sebességével 'halad', de inkább topog. Remélem nem húzza meg a hátát, mert az összerogyásban már van tapasztalata, úgyhogy remélem felkészültebb.
Na a deltát is megrántották. Mostmár tényleg csak az akko van a bét-en ami pang. Szóval lassan itt is mozdulás lesz. Főleg hogy viszonylag együtt mozog a 2 papír.
A tegnap kontextusában elég fura a mai nap. Közel azonos felállásban a vergődő felek között 258 db részvény cserélt gazdát közel a kereskedés végéhez, szemben a tegnapi közel 80.000 darabbal. Hmm. Ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik.
Érdekes amit írsz. Szerintem a sok csalódott azért szórja, mert nincs bejelentve az SRV és folytatódik a bizonytalanság és máshol átfektetéssel csökkentheti a bukóját. Opus-ban mennyire voltak csalódottak az emberek? Lefele ment az SRV után? De sorolhatnám... sehol se lefele indult. Most már több nagy pakk is gazdált cserélt piaci vételen (helyesbítek: sok kisebbet szedtek ki egyben, már hetek, hónapok óta ez megy!) Szerinted kisbüfik? Az AKKO-nak kb.: 1000 részvényese van, ebből a 3 nagytulajnál 55 %, intézményieknél egy jó nagy adag, pár kisbüfinél nagyobb pakkok, a többit meg számold ki! Ha bejelentik és nagyban veszik, ez legalább akkorát fog menni, mint az OPUS!
Akko fórum