Ez az akko sztori azert szomoru, mert egy ujabb tukrot mutat hazank gazdasagi folyamatairol... szerintem nagy a baj. De ezt a befektetoknek fel kell ismerni es koccolni, atmenni mas lehetosegekbe. Kb ennyi, ujratervezes.
Újabb rekordévet zárt 2023-ban az AKKO Invest, miután árbevétele több mint harmadával, 40 milliárd forint közelébe ugrott. A vállalat legnagyobb érdekeltsége, a magyar ingatlanszolgáltatói piacon meghatározó NEO Property Services szintén rekordévet zárt.
Ilyen kurva jó eredmény mellett nincs egy rendkívüli közlemény a vezetőség részéről, egy szó sem, semmi! Az pedig egy fillérükbe sem kerülne! Pedig nem sok cég produkál ekkora növekedést, de csak a kuss van…. Milyen vezetőség az, amelyiknek nem érdeke a cég értékének, elismertségének, befektetői körének bővítése?! A befektetők érdekeinek aktív támogatásáról (rendszeres sajtóközlemények, független elemző cégek megbízása célárfolyam megállapítására, saját részvény vásárlása stb.) már nem is szólva!
a vezetés elképesztő manipulatív teljesítménye kritikán aluli, mondanám hogy ebben az országban példátlan, de tőzsdei cég esetében ritkán találni olyan céget amit ennyire alulértékelnek. A tőzsde előbb utóbb kiegyenlíti ezt. AKKO vezetés mondjatok le!!!!
én is tulaj vagyok köszönöm a szép szavakat. akiknek átadhatnád az prutkay kicsi a pocse zolinak aki átvert mindenkit de emellé még nem is ért semmihez..., különösen a közgyűlésen mondhatnád el szavaid, de gondolom oda már nem jutsz el...
Nem akaroknegativ lenni de ez a papir a beten valo kozzetetel utan a kutyat sem erdekli + a vg cikere sem mozdult. Alteo kozzetetelt kovetoen jelenleg mar +12 szazalekon. Gratulalok a mocskos tetves tulajoknak.
Az AKKO a vagyonkezelés ingatlanpiaci szegmensében több tranzakciót hajtott végre, melyek közül kiemelkedik a Budapest 11. kerületében elhelyezkedő 21 ezer négyzetméteres irodaház 50 százalékos tulajdonrészének megvásárlása. Miért csak a felét vette meg?
Akko fórum