Szívem szerint ilyenkor azt mondanám , hogy menjenek a p*csába azt a részvényt is kitörlöm a listámról azt szevasz.... De valamit csak lát a cègben az ember , hogy van benne potenciál
Biztos , hogy szándékosan nem engedik....gondosan ügyelnek rá , hogy itt legyen 250 körül.... Annyi jó van legalább egyelőre , hogy be nem verik.......
múltkor a nagy pakkosnak 15 ezer db maradt mert pont láttam a könyvet, s kiállt onnan, majd ma visszajött 25 ezer darabbal vagy más adogat ilyen pakkokat. ilyen forgalomnál érthetetlen az egész. A menedzsment csak lapít.
Nem. Csak nem gondoltam, hogy kapok még ennyiért. Bocsi, most mennem kell, 255-ig kivettem, megyek egy jó kis sörtúrára a múzeumba. Délelőtt kulturális program volt, most az enyém :)
Lehetne bizony! Vettem 800 darabot, hátha új erőre kap. Sűrű a programom, most néztem rá. Felfele kéne venni, de nincs forgalom. Majd a közgyűlés után talán. Remélem azért van pár ötletük addig is, hogy ne ezen a szinten legyünk.
itt is lehetne vezetői saját részvény vásárlás, mint az opusnál, nem kellene megvárni a kgy-t sem, ha az urak méltóztatnának tenni is valamit azért hogy ne legyen ilyen silány ez a részvény.
Akko fórum