A BIF kb haci forgalommal egy ev alatt 4xes lett. Voltak napok, hogy 1000 darabot sem vettek a reszveny jelenleg 770 forint es folyamatosan menetel. Vajon mitol? Es vajon az akko mitol ennyire szar? A tobbit a kepzeleteitekre bizom. Szegyen.
Lassan az 5.000 darab annyit jelent, hogy 2 nap alatt se fogy el. Ezzel az alacsony forgalommal már kéne kezdeni valamit... mi lesz itt, ha egyszer lesz 1 milliárdos nap. Teljesen újra fogja rajzolni az erőviszonyokat, meg a részvény megítélését. Azt gondoltam már azért a jelentés előtt mozgolódni fog, de annyira kiszámítható...
Jelenleg csak a kis befektetok vettek. Itt mar regen a tulajoknak kene tenni erte h ez beinduljon. Magatol nem sikerult. Jon egy jo hir, es? Mitol valtozna. Ide szerintem komolyabb peogram kene, ha az akko nem intezkedik marad ugyanigy.
Remélem nem abban bíznak, hogy megindul magától, mert nem fog. Egy pozitív eredmény után még sokminden nem változik. De most nem így lesz! Már mindenki sokat veszíthet azzal, hogy az árfolyamon túl a forgalom is egyre mélyebbre süllyed. Itt az idő, most, vagy soha!!!
Nem volt érdemi mozgás korábban, mert a kisbefektetők elgondolkodtak azon, hogy vajon miért nem jöttek új befektetők (mert nem volt jól menedzselve). Elgondolkodtak azon, hogy vajon hol vagyok én, ha a fejem felett döntenek a nyereségről, mi ebben nekem a vonzó (se srv, se osztalék, se promó). Mivel a kiábrándultak részvényeit a kockázatok miatt csak egyre olcsóbban szívta fel a piac, elég csúnyára sikerült a mélypont (183). A reakciók ezen jelenségre meg csak napjainkba öltenek testet, remélhetőleg nemsokára látjuk. Nos, nagyon gyorsan fog megindulni felfele, csak ahhoz vissza kell építeni a bizalmat. Ezért is hiányoltam mondjuk egy olyan cikket, hogy a közgyűlési meghívó alapján srv-t tervez a cég? Mert az osztis pont oké, hogy nem kelti fel senki figyelmét, tavaly is volt ilyen pont. Ettől függetlenül lehet az is lesz ;) kitartás, lassan színt vallanak!
Varunk a csodara vagy ismet nagyon atvernunkn bennunket? Tavalyi szeptemberi eredmenyekre sem reagalt, volt par felszuras, ennyi. Meg egy evet szunnyadna? Akkor siras lesz.
Valami lehozta egyébként, hogy közzétették a közgyűlési meghívót (BÉT-en kívül)? Sok cégét olvastam, az AKKO-ét még nem. Gondolom a jövőbeni terveket majd a határozati javaslatok, jelentés után csak.
Akko fórum