Igazad van. Szerintem is 3000 felett nagyobb emelkedés jöhet. Az 1 pszichikai ellenállás.
Eddig azt mondtuk,hogy a béka segge alatt az árfolyam. Nem értettük,hogy miért ennyire alacsony,amikor csőd szélén álló cégek,akiknek a bevétele töredéke mint a 4IG-é akkora kapitalizációval rendelkeznek mint mi.
Szerintem ha a nagyok akarják simán 3000 fölé teszik a kereskedési sávot. Az látszik,hogy okosan várják az eladók előbújását. Kevesen vagyunk kicsik a 4IG-ben és most az a fontos,hogy tudjunk utazni a papírral és ne remegjen meg a kezünk. Az biztos,hogy lefelé is lesz majd 1-2 kör benne.
Én emlékszem arra amikor a Synergon 333ft-on tökölt.Sikerült is belevennem. Majd talán 2-3 év alatt 1900-ig tépett. Sajnos 900-on kiszálltam.
Én 1 ilyen nagy menetben bízom:)
Több tényező is kell hozzá.
A cég árbevétele növekedjen.
A cég nyereséges legyen,ami később növekedik is.
Akvi-akvik esetleg külföldön való megjelenés akviráláson keresztül.
Magas árfolyamon való rv. kibocsátás.
Prémium kategória,de előtte rv. felaprózás,ami akár 1/15-öd is lehetne.
Eddig azt mondtuk,hogy a béka segge alatt az árfolyam. Nem értettük,hogy miért ennyire alacsony,amikor csőd szélén álló cégek,akiknek a bevétele töredéke mint a 4IG-é akkora kapitalizációval rendelkeznek mint mi.
Szerintem ha a nagyok akarják simán 3000 fölé teszik a kereskedési sávot. Az látszik,hogy okosan várják az eladók előbújását. Kevesen vagyunk kicsik a 4IG-ben és most az a fontos,hogy tudjunk utazni a papírral és ne remegjen meg a kezünk. Az biztos,hogy lefelé is lesz majd 1-2 kör benne.
Én emlékszem arra amikor a Synergon 333ft-on tökölt.Sikerült is belevennem. Majd talán 2-3 év alatt 1900-ig tépett. Sajnos 900-on kiszálltam.
Én 1 ilyen nagy menetben bízom:)
Több tényező is kell hozzá.
A cég árbevétele növekedjen.
A cég nyereséges legyen,ami később növekedik is.
Akvi-akvik esetleg külföldön való megjelenés akviráláson keresztül.
Magas árfolyamon való rv. kibocsátás.
Prémium kategória,de előtte rv. felaprózás,ami akár 1/15-öd is lehetne.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...