Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem itt a válasz hogy miért mozdult meg : http://www.origo.hu/techbazis/20180103-seuso-kincs-digitalizalas.html Végre valami pozitívum! Nyilván jó pénzért csinálták.
Nehéz jelenleg ellent mondani ezeknek a tényeknek! A baj az hogy meg sem mukkannak...az árfolyam meg csak errodálódik! Érdekes volt a mai nap vége..a záró szakaszra gondolok! Láttad esetleg?
Én is. Valaki már megint 3000-re várja. 8 éve várjátok 3000-re- én is- de most be kell látni , ez a vége. A tavalyi interjúk, Fehér bejelentései után kezdtem optimista lenni, de valószínűleg átverés volt. Ha nem, akkor viszont Fehér alkalmatlan mert ezt nagyon benézte. Külföldi terjeszkedés, akvi, premium kategória miközben már tavaly is veszteséges volt. Idén nem volt osztalék sem, q3 után már 600 millió veszteség miközben nő az árbevétel. Lássátok be , ennek annyi. Követi a Synergont.
Nekem ez az egyetlen részvényem, amit már megbántam, hogy megvettem. Ettől függetlenül nem adom még el, mert bukót nem kellett még realizálnom a béten, viszont ha most dobnám, egy része bukta lenne.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...