Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Megkezdődött a kiárusítás. Rice nem ajánlottad még fel a részvényeid mondjuk Móricznak, vagy Fehérnek? Én már adogatom. A Q3 600 milla veszteség a legkisebb baja a cégnek, nagy itt a gond. Hol vannak már a tavalyi hangzatos címek? "Külföldön nőne nagyot a 4IG, premium kategória a tőzsdén". Erre egy évvel később lényegében csőd!
Érdekesek mostanában ezek a kgy meghívók. Korábban az volt a szabályos meghívó, hogy meghirdették a napirendi pontokat és a határozati javaslatokat is. Mostanában meg nem tudjuk nem hogy a javasalatokat, de még azt sem hogy mik is lesznek a napirendi pontok (ld Konzum). Remélem kinevezik igazgatósági tagnak a nemzet Lölőjét végre!
Igen, s ahogy olvasom ebbol jol is johet ki a 4ig, meghozza nagyon, fokent ha mar egyszer humanszoftos vezerigazgato, kozvetlen miniszteri biztoskent tevekenykedik novembertol!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...